Nabeschouwing Go Ahead Eagles - SC Cambuur (2-0) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 26 oktober 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Go Ahead Eagles het vrijdag 26 oktober 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - SC Cambuur (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Go Ahead Eagles en SC Cambuur is onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout geëindigd in een 2-0 overwinning voor Go Ahead Eagles. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 87e minuut door O. Džepar, waarmee Go Ahead Eagles met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Go Ahead Eagles opnieuw te scoren. In de 90e minuut was het J. Navrátil die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Go Ahead Eagles.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Go Ahead Eagles.

LIVE Go Ahead Eagles - SC Cambuur 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor S. van Wermeskerken SC Cambuur
51' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor T. Conraad SC Cambuur
57' Wissel SC Cambuur Wissel M. Schils voor D. Boerlage SC Cambuur
69' Wissel SC Cambuur Wissel R. Maulun voor T. Conraad SC Cambuur
69' Wissel Go Ahead Eagles Wissel P. van Moorsel voor R. van der Venne Go Ahead Eagles
84' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor J. Lelieveld Go Ahead Eagles
87' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt O. Džepar met assist van R. Baas Go Ahead Eagles 1-0
87' Wissel SC Cambuur Wissel K. Rossi voor J. Mathieu SC Cambuur
90' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt J. Navrátil met assist van I. Bakx Go Ahead Eagles 2-0
90' Wissel Go Ahead Eagles Wissel M. Pouwels voor T. Verheydt Go Ahead Eagles
90' Wissel Go Ahead Eagles Wissel S. Overgoor voor J. Navrátil Go Ahead Eagles
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - SC Cambuur
Opstellingen Go Ahead Eagles - SC Cambuur
De opstellingen van Go Ahead Eagles en SC Cambuur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Go Ahead Eagles - SC Cambuur

Go Ahead Eagles en SC Cambuur treffen elkaar in de 11e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Allard Lindhout en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Go Ahead Eagles en SC Cambuur in de Eerste Divisie vond plaats op 2 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor SC Cambuur. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is SC Cambuur favoriet. 8 keer wist de ploeg van Go Ahead Eagles te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Go Ahead Eagles. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Go Ahead Eagles 5
Winst SC Cambuur 8
Gelijkspel 5
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Go Ahead Eagles op een 1e positie staat, terwijl we SC Cambuur terugvinden op de 7e plaats.