Nabeschouwing Roda JC - FC Volendam (2-1) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 14 december 2018 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Roda JC het vrijdag 14 december 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Volendam. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade.

Via de Roda JC - FC Volendam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roda JC - FC Volendam (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Roda JC en FC Volendam is onder leiding van scheidsrechter Erwin Blank geëindigd in een 2-1 overwinning voor Roda JC. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door M. Remans, waarmee Roda JC Kerkrade met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van C. Peters in de 8e minuut zorgde er even later voor dat FC Volendam weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 56e minuut zette G. van Velzen zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Roda JC Kerkrade de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Erwin Blank, waardoor Roda JC dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Roda JC - FC Volendam
Goals
2
1
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
12
14
Schoten op doel
7
7
Aanvallen
52
62
Gevaarlijke aanvallen
38
49
Corners
2
2
Wissels
3
2
LIVE Roda JC - FC Volendam 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roda JC - FC Volendam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt M. Remans Roda JC Kerkrade 1-0
8' Penalty FC Volendam Penalty C. Peters FC Volendam 1-1
9' Wissel FC Volendam Wissel R. Antwi voor A. Berenstein FC Volendam
45' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor R. van Eijma Roda JC Kerkrade
46' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel G. van Velzen voor N. Verburgh Roda JC Kerkrade
50' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor H. Dijkhuizen Roda JC Kerkrade
56' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt G. van Velzen Roda JC Kerkrade 2-1
74' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor K. Visser FC Volendam
76' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor P. Kok FC Volendam
76' Wissel FC Volendam Wissel T. ten Den voor J. Vlak FC Volendam
83' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel M. Paulissen voor M. Remans Roda JC Kerkrade
87' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor N. Souren Roda JC Kerkrade
89' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel D. Werker voor N. Souren Roda JC Kerkrade
Video hoogtepunten en samenvatting Roda JC - FC Volendam
Opstellingen Roda JC - FC Volendam
De opstellingen van Roda JC en FC Volendam zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal FC Volendam
# Speler Pos.
1 Nordin Bakker K
4 Paul Kok V
2 Robin Schouten V
5 Mohamed Betti V
3 Marco Tol V
10 Boy Deul M
6 Kevin Visser M
8 Jari Vlak M
9 Cas Peters A
11 Anthony Berenstein A
7 Nick Doodeman A
Wissels FC Volendam
# Speler Pos.
22 Jordi van Stappershoef K
16 Stan Zoetebier K
12 Ties Evers V
15 Gijs Smal V
14 Gerry Vlak M
17 Nick Runderkamp M
18 Enzo Stroo A
20 Rodney Antwi A
19 Teije ten Den A
13 Martijn Kaars A
Voorbeschouwing Roda JC - FC Volendam

Roda JC en FC Volendam treffen elkaar in de 18e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erwin Blank en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Roda JC en FC Volendam in de Eerste Divisie vond plaats op 9 februari 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roda JC. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Roda JC als FC Volendam wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Roda JC 1
Winst FC Volendam 1
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Roda JC op een 6e positie staat, terwijl we FC Volendam terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Roda JC - FC Volendam Opstelling Roda JC Opstelling FC Volendam Live Roda JC - FC Volendam Live Roda JC - FC Volendam kijken Roda JC - FC Volendam kijken Live Roda JC - FC Volendam stream Roda JC - FC Volendam Fox Sports Nabeschouwing Roda JC - FC Volendam Uitslag Roda JC - FC Volendam Statistieken Roda JC - FC Volendam Eerste Divisie 2018/2019 Roda JC - FC Volendam wedden Roda JC - FC Volendam gokken Roda JC - FC Volendam Unibet