Nabeschouwing Telstar - FC Twente (1-3) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 21 september 2018 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Telstar het vrijdag 21 september 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Twente. De wedstrijd wordt gespeeld in Rabobank IJmond Stadion in Velsen.

Via de Telstar - FC Twente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Telstar - FC Twente (1-3)

Het Eerste Divisie duel tussen Telstar en FC Twente is onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük geëindigd in een 1-3 overwinning voor FC Twente. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Telstar kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van S. Sno. FC Twente kwam in de 9e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Boere, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 77e minuut zette J. Oosterwijk zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee FC Twente de leiding in de wedstrijd nam.

Na 91 minuten werd de voorsprong voor FC Twente vergroot nadat R. Zekhnini de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor FC Twente.

LIVE Telstar - FC Twente 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Telstar - FC Twente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Telstar Doelpunt S. Sno Telstar 1-0
9' Doelpunt FC Twente Doelpunt T. Boere FC Twente 1-1
19' Gele kaart Telstar Gele kaart voor F. Lescano Telstar
30' Wissel Telstar Wissel M. Springer voor A. El Idrissi Telstar
66' Wissel Telstar Wissel S. Lynen voor K. Scott Telstar
74' Wissel FC Twente Wissel J. Oosterwijk voor T. Boere FC Twente
77' Doelpunt FC Twente Doelpunt J. Oosterwijk met assist van T. Hölscher FC Twente 1-2
80' Wissel Telstar Wissel R. Seager voor D. Rosheuvel Telstar
86' Wissel FC Twente Wissel R. Zekhnini voor M. Smith FC Twente
91' Doelpunt FC Twente Doelpunt R. Zekhnini met assist van Javier Espinosa FC Twente 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Telstar - FC Twente
Opstellingen Telstar - FC Twente
De opstellingen van Telstar en FC Twente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Telstar - FC Twente

Telstar en FC Twente treffen elkaar in de 6e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Serdar Gözübüyük en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Telstar en FC Twente elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Winst Telstar 0
Winst FC Twente 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Telstar op een 12e positie staat, terwijl we FC Twente terugvinden op de 7e plaats.