Nabeschouwing Telstar - NEC (0-3) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 19 oktober 2018 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Telstar het vrijdag 19 oktober 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NEC. De wedstrijd wordt gespeeld in Rabobank IJmond Stadion in Velsen.

Via de Telstar - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Telstar - NEC (0-3)

Het Eerste Divisie duel tussen Telstar en NEC is onder leiding van scheidsrechter Stan Teuben geëindigd in een 0-3 overwinning voor NEC. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. NEC kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van J. Okita. Een penalty zorgde er later in de 72e minuut voor dat NEC via S. Braken op 0-2 kwam te staan. In de 79e minuut volgde een derde treffer van NEC, waarmee S. Braken zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Stan Teuben, waardoor NEC dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Telstar - NEC
Gele kaarten
3
4
Schoten totaal
0
3
Schoten op doel
0
3
Gevaarlijke aanvallen
54
54
Corners
3
3
LIVE Telstar - NEC 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Telstar - NEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Doelpunt NEC Doelpunt J. Okita met assist van L. Labylle NEC 0-1
36' Gele kaart Telstar Gele kaart voor A. Najah Telstar
46' Wissel Telstar Wissel M. Springer voor D. Mertens Telstar
56' Gele kaart Telstar Gele kaart voor T. Ondaan Telstar
57' Gele kaart NEC Gele kaart voor J. Okita NEC
59' Wissel Telstar Wissel S. Lynen voor A. Najah Telstar
60' Gele kaart NEC Gele kaart voor J. Kvída NEC
60' Gele kaart NEC Gele kaart voor A. Achahbar NEC
62' Gele kaart Telstar Gele kaart voor T. van Huizen Telstar
65' Wissel NEC Wissel J. van den Berg voor A. Achahbar NEC
72' Penalty NEC Penalty S. Braken NEC 0-2
75' Gele kaart NEC Gele kaart voor M. Dijkstra NEC
77' Wissel Telstar Wissel R. Seager voor J. van Heertum Telstar
79' Doelpunt NEC Doelpunt S. Braken met assist van G. Joppen NEC 0-3
86' Wissel NEC Wissel F. Sturing voor M. Dijkstra NEC
Video hoogtepunten en samenvatting Telstar - NEC
Opstellingen Telstar - NEC
De opstellingen van Telstar en NEC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Telstar - NEC

Telstar en NEC treffen elkaar in de 10e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stan Teuben en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Telstar en NEC in de Eerste Divisie vond plaats op 2 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor NEC. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is NEC favoriet. 3 keer wist de ploeg van Telstar te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Telstar. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Telstar 1
Winst NEC 3
Gelijkspel 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Telstar op een 13e positie staat, terwijl we NEC terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Telstar - NEC Opstelling Telstar Opstelling NEC Live Telstar - NEC Live Telstar - NEC kijken Telstar - NEC kijken Live Telstar - NEC stream Telstar - NEC Fox Sports Nabeschouwing Telstar - NEC Uitslag Telstar - NEC Statistieken Telstar - NEC Eerste Divisie 2018/2019 Telstar - NEC wedden Telstar - NEC gokken Telstar - NEC Unibet