Nabeschouwing Helmond Sport - Jong AZ (1-3) || Eerste Divisie 2018/2019

Vrijdag 22 februari 2019 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2018/2019 neemt Helmond Sport het vrijdag 22 februari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong AZ. De wedstrijd wordt gespeeld in SolarUnie Stadion in Helmond.

Via de Helmond Sport - Jong AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Helmond Sport - Jong AZ (1-3)

Het Eerste Divisie duel tussen Helmond Sport en Jong AZ is onder leiding van scheidsrechter Jordy Vermeire geëindigd in een 1-3 overwinning voor Jong AZ. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door T. Reijnders, waarmee Jong AZ met 0-1 de leiding nam. Jong AZ vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Reijnders op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 48e minuut wist Helmond Sport de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via J. Poelmans.

In de 49e minuut werd M. Verkoelen van Helmond Sport met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Helmond Sport het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 55 minuten werd de voorsprong voor Jong AZ vergroot nadat T. Reijnders de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Jong AZ.

Wedstrijdstatistieken Helmond Sport - Jong AZ
Goals
1
3
Balbezit
49%
51%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
13
14
Schoten op doel
3
6
Aanvallen
118
127
Gevaarlijke aanvallen
81
90
Corners
3
6
Wissels
3
3
LIVE Helmond Sport - Jong AZ 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Helmond Sport - Jong AZ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Wissel Helmond Sport Wissel B. Zwanen voor O. Velanas Helmond Sport
28' Doelpunt Jong AZ Doelpunt T. Reijnders met assist van J. Helmer Jong AZ 0-1
38' Doelpunt Jong AZ Doelpunt T. Reijnders met assist van O. Mihálik Jong AZ 0-2
46' Wissel Helmond Sport Wissel A. Muzaqi voor D. Snepvangers Helmond Sport
46' Wissel Helmond Sport Wissel R. Janzen voor K. Knops Helmond Sport
48' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor O. Wijndal Jong AZ
48' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt J. Poelmans Helmond Sport 1-2
49' Rode kaart Helmond Sport Rode kaart voor M. Verkoelen Helmond Sport
55' Doelpunt Jong AZ Doelpunt T. Reijnders met assist van J. Helmer Jong AZ 1-3
62' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor M. Hoedemakers Jong AZ
63' Wissel Jong AZ Wissel J. Duin voor M. Hoedemakers Jong AZ
73' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor B. Zwanen Helmond Sport
78' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor R. Janzen Helmond Sport
84' Wissel Jong AZ Wissel J. Jacobs voor K. Goudmijn Jong AZ
88' Wissel Jong AZ Wissel D. Kunst voor J. Helmer Jong AZ
Video hoogtepunten en samenvatting Helmond Sport - Jong AZ
Opstellingen Helmond Sport - Jong AZ
De opstellingen van Helmond Sport en Jong AZ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Helmond Sport
# Speler Pos.
22 Jamie Watt K
21 Stefan Tielemans K
4 Ron Janzen V
14 Bram Zwanen M
20 Koen Wesdorp M
12 Dean Koolhof M
18 Albian Muzaqi Mustafa A
27 Juul Respen A
Voorbeschouwing Helmond Sport - Jong AZ

Helmond Sport en Jong AZ treffen elkaar in de 26e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jordy Vermeire en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Helmond Sport en Jong AZ in de Eerste Divisie vond plaats op 5 oktober 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Helmond Sport favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Jong AZ slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Helmond Sport 2
Winst Jong AZ 0
Gelijkspel 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Helmond Sport op een 19e positie staat, terwijl we Jong AZ terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Helmond Sport - Jong AZ Opstelling Helmond Sport Opstelling Jong AZ Live Helmond Sport - Jong AZ Live Helmond Sport - Jong AZ kijken Helmond Sport - Jong AZ kijken Live Helmond Sport - Jong AZ stream Helmond Sport - Jong AZ Fox Sports Nabeschouwing Helmond Sport - Jong AZ Uitslag Helmond Sport - Jong AZ Statistieken Helmond Sport - Jong AZ Eerste Divisie 2018/2019 Helmond Sport - Jong AZ wedden Helmond Sport - Jong AZ gokken Helmond Sport - Jong AZ Unibet