Nabeschouwing Ajax - SC Heerenveen (3-0) || Eredivisie Vrouwen

Dinsdag 11 december 2018 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen neemt Ajax het dinsdag 11 december 2018 om 19:30 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Toekomst in Amsterdam.

Via de Ajax - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ajax - SC Heerenveen (3-0)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen Ajax en SC Heerenveen is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Ajax.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 69e minuut door L. Akkerman, waarmee Ajax met 1-0 de leiding nam. Ajax vergrootte in de 71e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Bakker op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was M. Munsterman van Ajax die de 3-0 wist te maken in de 86e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Ajax dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Ajax - SC Heerenveen
Goals
3
0
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
7
7
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
111
110
Gevaarlijke aanvallen
65
66
Corners
1
5
LIVE Ajax - SC Heerenveen 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ajax - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
69' Doelpunt Ajax Doelpunt L. Akkerman Ajax 1-0
71' Doelpunt Ajax Doelpunt E. Bakker Ajax 2-0
86' Doelpunt Ajax Doelpunt M. Munsterman Ajax 3-0
Opstellingen Ajax - SC Heerenveen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Ajax - SC Heerenveen

Ajax en SC Heerenveen treffen elkaar in de 14e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat Ajax en SC Heerenveen elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Resultaat Aantal
Winst Ajax 0
Winst SC Heerenveen 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ajax op een 4e positie staat, terwijl we SC Heerenveen terugvinden op de 6e plaats.

Tags
Ajax - SC Heerenveen Opstelling Ajax Opstelling SC Heerenveen Live Ajax - SC Heerenveen Live Ajax - SC Heerenveen kijken Ajax - SC Heerenveen kijken Live Ajax - SC Heerenveen stream Ajax - SC Heerenveen Fox Sports Nabeschouwing Ajax - SC Heerenveen Uitslag Ajax - SC Heerenveen Statistieken Ajax - SC Heerenveen Eredivisie Vrouwen 2018/2019 Ajax - SC Heerenveen wedden Ajax - SC Heerenveen gokken Ajax - SC Heerenveen Unibet