Nabeschouwing Alkmaar Vrouwen - SC Heerenveen (0-7) || Eredivisie Vrouwen

Vrijdag 21 december 2018 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen neemt Alkmaar Vrouwen het vrijdag 21 december 2018 om 19:30 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark AFC '34 in Alkmaar.

Via de Alkmaar Vrouwen - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alkmaar Vrouwen - SC Heerenveen (0-7)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen Alkmaar Vrouwen en SC Heerenveen is geëindigd in een 0-7 overwinning voor SC Heerenveen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door F. Kalma, waarmee SC Heerenveen met 0-1 de leiding nam. SC Heerenveen vergrootte in de 13e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Q. Sabajo op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 43e minuut volgde een derde treffer van SC Heerenveen, waarmee T. Hoekstra zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam SC Heerenveen geen gas terug, waardoor in de 58e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van T. Hoekstra. De 0-5 voor SC Heerenveen volgde even later in de 81e minuut nadat F. Kalma namens zijn team opnieuw wist te scoren. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. In de 89e minuut was het T. Hoekstra van SC Heerenveen wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 0-6 scoorde. Namens SC Heerenveen mocht T. Hoekstra in de 91e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 0-7.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 0-7 eindstand in het voordeel van SC Heerenveen, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

Wedstrijdstatistieken Alkmaar Vrouwen - SC Heerenveen
Balbezit
42%
58%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
10
14
Schoten op doel
5
12
Aanvallen
69
81
Gevaarlijke aanvallen
32
43
Corners
3
2
LIVE Alkmaar Vrouwen - SC Heerenveen 0-7

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alkmaar Vrouwen - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt F. Kalma SC Heerenveen 0-1
13' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt Q. Sabajo SC Heerenveen 0-2
43' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt T. Hoekstra SC Heerenveen 0-3
58' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt T. Hoekstra SC Heerenveen 0-4
81' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt F. Kalma SC Heerenveen 0-5
89' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt T. Hoekstra SC Heerenveen 0-6
91' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt T. Hoekstra SC Heerenveen 0-7
Opstellingen Alkmaar Vrouwen - SC Heerenveen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Alkmaar Vrouwen - SC Heerenveen

Alkmaar Vrouwen en SC Heerenveen treffen elkaar in de 16e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat Alkmaar Vrouwen en SC Heerenveen elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Resultaat Aantal
Winst Alkmaar Vrouwen 0
Winst SC Heerenveen 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Alkmaar Vrouwen op een 5e positie staat, terwijl we SC Heerenveen terugvinden op de 7e plaats.

Tags
Alkmaar Vrouwen - SC Heerenveen Opstelling Alkmaar Vrouwen Opstelling SC Heerenveen Live Alkmaar Vrouwen - SC Heerenveen Live Alkmaar Vrouwen - SC Heerenveen kijken Alkmaar Vrouwen - SC Heerenveen kijken Live Alkmaar Vrouwen - SC Heerenveen stream Alkmaar Vrouwen - SC Heerenveen Fox Sports Nabeschouwing Alkmaar Vrouwen - SC Heerenveen Uitslag Alkmaar Vrouwen - SC Heerenveen Statistieken Alkmaar Vrouwen - SC Heerenveen Eredivisie Vrouwen 2018/2019 Alkmaar Vrouwen - SC Heerenveen wedden Alkmaar Vrouwen - SC Heerenveen gokken Alkmaar Vrouwen - SC Heerenveen Unibet