Nabeschouwing Alkmaar Vrouwen - SC Heerenveen (1-1) || Eredivisie Vrouwen

Vrijdag 22 februari 2019 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen neemt Alkmaar Vrouwen het vrijdag 22 februari 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Alkmaar Vrouwen - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alkmaar Vrouwen - SC Heerenveen (1-1)

In de Eredivisie Vrouwen heeft de wedstrijd tussen Alkmaar Vrouwen en SC Heerenveen geresulteerd in een gelijkspel. De wedstrijd zou uiteindelijk eindigen met een 1-1 score.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door F. Kalma, waarmee SC Heerenveen met 0-1 de leiding nam. Alkmaar W kwam na 47 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. Duppen, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Alkmaar Vrouwen - SC Heerenveen
Goals
1
1
Balbezit
39%
61%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
13
16
Schoten op doel
8
9
Aanvallen
68
95
Gevaarlijke aanvallen
29
53
Corners
6
4
LIVE Alkmaar Vrouwen - SC Heerenveen 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alkmaar Vrouwen - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt F. Kalma SC Heerenveen 0-1
47' Doelpunt Alkmaar W Doelpunt A. Duppen Alkmaar W 1-1
Opstellingen Alkmaar Vrouwen - SC Heerenveen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Alkmaar Vrouwen - SC Heerenveen

Alkmaar Vrouwen en SC Heerenveen treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat Alkmaar Vrouwen en SC Heerenveen elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Resultaat Aantal
Winst Alkmaar Vrouwen 0
Winst SC Heerenveen 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Alkmaar Vrouwen op een 1e positie staat, terwijl we SC Heerenveen terugvinden op de 2e plaats.

Tags
Alkmaar Vrouwen - SC Heerenveen Opstelling Alkmaar Vrouwen Opstelling SC Heerenveen Live Alkmaar Vrouwen - SC Heerenveen Live Alkmaar Vrouwen - SC Heerenveen kijken Alkmaar Vrouwen - SC Heerenveen kijken Live Alkmaar Vrouwen - SC Heerenveen stream Alkmaar Vrouwen - SC Heerenveen Fox Sports Nabeschouwing Alkmaar Vrouwen - SC Heerenveen Uitslag Alkmaar Vrouwen - SC Heerenveen Statistieken Alkmaar Vrouwen - SC Heerenveen Eredivisie Vrouwen 2018/2019 Alkmaar Vrouwen - SC Heerenveen wedden Alkmaar Vrouwen - SC Heerenveen gokken Alkmaar Vrouwen - SC Heerenveen Unibet