Nabeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen (0-2) || Eredivisie Vrouwen

Vrijdag 1 februari 2019 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen neemt Excelsior Barendrecht Vrouwen het vrijdag 1 februari 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Alkmaar Vrouwen. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Bongerd in Barendrecht.

Via de Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen (0-2)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen Excelsior Barendrecht Vrouwen en Alkmaar Vrouwen is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Alkmaar Vrouwen.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 77e minuut door M. Eilander, waarmee Alkmaar W met 0-1 de leiding nam. Alkmaar W vergrootte in de 84e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Rijks op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Alkmaar Vrouwen.

Wedstrijdstatistieken Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen
Balbezit
53%
47%
Schoten totaal
10
17
Schoten op doel
5
8
Aanvallen
51
39
Gevaarlijke aanvallen
29
29
Corners
1
5
LIVE Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
77' Doelpunt Alkmaar W Doelpunt M. Eilander Alkmaar W 0-1
84' Doelpunt Alkmaar W Doelpunt B. Rijks Alkmaar W 0-2
Opstellingen Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen

Excelsior Barendrecht Vrouwen en Alkmaar Vrouwen treffen elkaar in de 17e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat Excelsior Barendrecht Vrouwen en Alkmaar Vrouwen elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Resultaat Aantal
Winst Excelsior Barendrecht Vrouwen 0
Winst Alkmaar Vrouwen 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Excelsior Barendrecht Vrouwen op een 8e positie staat, terwijl we Alkmaar Vrouwen terugvinden op de 6e plaats.

Tags
Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen Opstelling Excelsior Barendrecht Vrouwen Opstelling Alkmaar Vrouwen Live Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen Live Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen kijken Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen kijken Live Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen stream Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen Fox Sports Nabeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen Uitslag Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen Statistieken Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen Eredivisie Vrouwen 2018/2019 Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen wedden Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen gokken Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen Unibet