Nabeschouwing FC Twente - Alkmaar Vrouwen (4-2) || Eredivisie Vrouwen

Dinsdag 11 december 2018 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen neemt FC Twente het dinsdag 11 december 2018 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Alkmaar Vrouwen. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Slangenbeek (Hengelo) in .

Via de FC Twente - Alkmaar Vrouwen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Twente - Alkmaar Vrouwen (4-2)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen FC Twente en Alkmaar Vrouwen is geëindigd in een 4-2 overwinning voor FC Twente.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door J. Smits, waarmee FC Twente met 1-0 de leiding nam. FC Twente vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Wilms op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 57e minuut volgde een derde treffer van FC Twente, waarmee A. van Weerden zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 64 minuten deed S. Kets iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Alkmaar W werd verkleind tot 3-1. In de 72e minuut kwam Alkmaar W weer dichterbij, nadat S. Kets de stand terug wist te brengen naar 3-2. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 92e minuut en kwam op naam te staan van FC Twente speler J. Smits, die daarmee tekende voor de 4-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 4-2 eindstand in het voordeel van FC Twente.

Wedstrijdstatistieken FC Twente - Alkmaar Vrouwen
Goals
4
2
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
16
10
Schoten op doel
7
4
Aanvallen
136
108
Gevaarlijke aanvallen
117
58
Corners
11
1
LIVE FC Twente - Alkmaar Vrouwen 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Twente - Alkmaar Vrouwen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Doelpunt FC Twente Doelpunt J. Smits FC Twente 1-0
41' Doelpunt FC Twente Doelpunt L. Wilms FC Twente 2-0
57' Doelpunt FC Twente Doelpunt A. van Weerden FC Twente 3-0
64' Doelpunt Alkmaar W Doelpunt S. Kets Alkmaar W 3-1
72' Doelpunt Alkmaar W Doelpunt S. Kets Alkmaar W 3-2
92' Doelpunt FC Twente Doelpunt J. Smits FC Twente 4-2
Opstellingen FC Twente - Alkmaar Vrouwen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing FC Twente - Alkmaar Vrouwen

FC Twente en Alkmaar Vrouwen treffen elkaar in de 14e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat FC Twente en Alkmaar Vrouwen elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Resultaat Aantal
Winst FC Twente 0
Winst Alkmaar Vrouwen 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Twente op een 2e positie staat, terwijl we Alkmaar Vrouwen terugvinden op de 5e plaats.

Tags
FC Twente - Alkmaar Vrouwen Opstelling FC Twente Opstelling Alkmaar Vrouwen Live FC Twente - Alkmaar Vrouwen Live FC Twente - Alkmaar Vrouwen kijken FC Twente - Alkmaar Vrouwen kijken Live FC Twente - Alkmaar Vrouwen stream FC Twente - Alkmaar Vrouwen Fox Sports Nabeschouwing FC Twente - Alkmaar Vrouwen Uitslag FC Twente - Alkmaar Vrouwen Statistieken FC Twente - Alkmaar Vrouwen Eredivisie Vrouwen 2018/2019 FC Twente - Alkmaar Vrouwen wedden FC Twente - Alkmaar Vrouwen gokken FC Twente - Alkmaar Vrouwen Unibet