Nabeschouwing FC Twente - Excelsior Barendrecht Vrouwen (6-1) || Eredivisie Vrouwen

Vrijdag 21 december 2018 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen neemt FC Twente het vrijdag 21 december 2018 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Excelsior Barendrecht Vrouwen. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Slangenbeek (Hengelo) in .

Via de FC Twente - Excelsior Barendrecht Vrouwen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Twente - Excelsior Barendrecht Vrouwen (6-1)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen FC Twente en Excelsior Barendrecht Vrouwen is geëindigd in een 6-1 overwinning voor FC Twente.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door C. van den Goorbergh, waarmee FC Twente met 1-0 de leiding nam. FC Twente vergrootte in de 27e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Jansen op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 30e minuut volgde een derde treffer van FC Twente, waarmee L. Wilms zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam FC Twente geen gas terug, waardoor in de 34e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van S. Folkertsma. De 5-0 voor FC Twente volgde even later in de 68e minuut nadat M. Moorrees namens zijn team opnieuw wist te scoren. In de 77e minuut was het A. Bhagerath van FC Twente wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 6-0 scoorde. Namens Excelsior Barendrecht W mocht S. Henriquez in de 93e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 6-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 6-1 eindstand in het voordeel van FC Twente.

Wedstrijdstatistieken FC Twente - Excelsior Barendrecht Vrouwen
Goals
6
1
Balbezit
63%
37%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
29
5
Schoten op doel
15
2
Aanvallen
201
111
Gevaarlijke aanvallen
157
56
Corners
10
2
LIVE FC Twente - Excelsior Barendrecht Vrouwen 6-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Twente - Excelsior Barendrecht Vrouwen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
25' Doelpunt FC Twente Doelpunt C. van den Goorbergh FC Twente 1-0
27' Doelpunt FC Twente Doelpunt B. Jansen FC Twente 2-0
30' Doelpunt FC Twente Doelpunt L. Wilms FC Twente 3-0
34' Doelpunt FC Twente Doelpunt S. Folkertsma FC Twente 4-0
68' Doelpunt FC Twente Doelpunt M. Moorrees FC Twente 5-0
77' Doelpunt FC Twente Doelpunt A. Bhagerath FC Twente 6-0
93' Doelpunt Excelsior Barendrecht W Doelpunt S. Henriquez Excelsior Barendrecht W 6-1
Opstellingen FC Twente - Excelsior Barendrecht Vrouwen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing FC Twente - Excelsior Barendrecht Vrouwen

FC Twente en Excelsior Barendrecht Vrouwen treffen elkaar in de 16e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat FC Twente en Excelsior Barendrecht Vrouwen elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Resultaat Aantal
Winst FC Twente 0
Winst Excelsior Barendrecht Vrouwen 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Twente op een 2e positie staat, terwijl we Excelsior Barendrecht Vrouwen terugvinden op de 8e plaats.

Tags
FC Twente - Excelsior Barendrecht Vrouwen Opstelling FC Twente Opstelling Excelsior Barendrecht Vrouwen Live FC Twente - Excelsior Barendrecht Vrouwen Live FC Twente - Excelsior Barendrecht Vrouwen kijken FC Twente - Excelsior Barendrecht Vrouwen kijken Live FC Twente - Excelsior Barendrecht Vrouwen stream FC Twente - Excelsior Barendrecht Vrouwen Fox Sports Nabeschouwing FC Twente - Excelsior Barendrecht Vrouwen Uitslag FC Twente - Excelsior Barendrecht Vrouwen Statistieken FC Twente - Excelsior Barendrecht Vrouwen Eredivisie Vrouwen 2018/2019 FC Twente - Excelsior Barendrecht Vrouwen wedden FC Twente - Excelsior Barendrecht Vrouwen gokken FC Twente - Excelsior Barendrecht Vrouwen Unibet