Nabeschouwing FC Twente - PEC Zwolle (4-0) || Eredivisie Vrouwen

Dinsdag 27 november 2018 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen neemt FC Twente het dinsdag 27 november 2018 om 19:30 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Slangenbeek (Hengelo) in .

Via de FC Twente - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Twente - PEC Zwolle (4-0)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen FC Twente en PEC Zwolle is geëindigd in een 4-0 overwinning voor FC Twente.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door A. van Weerden, waarmee FC Twente met 1-0 de leiding nam. FC Twente vergrootte in de 60e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Moorrees op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut volgde een derde treffer van FC Twente, waarmee M. Moorrees zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor FC Twente in de 90e minuut, nadat J. Smits de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor FC Twente.

Wedstrijdstatistieken FC Twente - PEC Zwolle
Goals
4
0
Balbezit
45%
55%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
10
12
Schoten op doel
4
6
Aanvallen
91
111
Gevaarlijke aanvallen
44
65
Corners
4
3
LIVE FC Twente - PEC Zwolle 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Twente - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
22' Doelpunt FC Twente Doelpunt A. van Weerden FC Twente 1-0
60' Doelpunt FC Twente Doelpunt M. Moorrees FC Twente 2-0
60' Doelpunt FC Twente Doelpunt M. Moorrees FC Twente 3-0
90' Doelpunt FC Twente Doelpunt J. Smits FC Twente 4-0
Opstellingen FC Twente - PEC Zwolle

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing FC Twente - PEC Zwolle

FC Twente en PEC Zwolle treffen elkaar in de 11e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat FC Twente en PEC Zwolle elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Resultaat Aantal
Winst FC Twente 0
Winst PEC Zwolle 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Twente op een 3e positie staat, terwijl we PEC Zwolle terugvinden op de 6e plaats.

Tags
FC Twente - PEC Zwolle Opstelling FC Twente Opstelling PEC Zwolle Live FC Twente - PEC Zwolle Live FC Twente - PEC Zwolle kijken FC Twente - PEC Zwolle kijken Live FC Twente - PEC Zwolle stream FC Twente - PEC Zwolle Fox Sports Nabeschouwing FC Twente - PEC Zwolle Uitslag FC Twente - PEC Zwolle Statistieken FC Twente - PEC Zwolle Eredivisie Vrouwen 2018/2019 FC Twente - PEC Zwolle wedden FC Twente - PEC Zwolle gokken FC Twente - PEC Zwolle Unibet