Nabeschouwing PSV - Ajax (1-0) || Eredivisie Vrouwen

Vrijdag 16 november 2018 - 19:30 uur

PSV - Ajax

In de Eredivisie Vrouwen neemt PSV het vrijdag 16 november 2018 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex De Herdgang in Eindhoven.

Via de PSV - Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - Ajax (1-0)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen PSV en Ajax is geëindigd in een 1-0 overwinning voor PSV.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door K. Snoeijs, waarmee PSV met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Ajax dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van PSV.

Wedstrijdstatistieken PSV - Ajax
Goals
1
0
Balbezit
40%
60%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
7
18
Schoten op doel
3
8
Aanvallen
95
107
Gevaarlijke aanvallen
60
83
Corners
2
9
LIVE PSV - Ajax 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
38' Doelpunt PSV Doelpunt K. Snoeijs PSV 1-0
Opstellingen PSV - Ajax
De opstellingen van PSV en Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing PSV - Ajax

PSV en Ajax treffen elkaar in de 9e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat PSV en Ajax elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Resultaat Aantal
Winst PSV 0
Winst Ajax 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PSV op een 1e positie staat, terwijl we Ajax terugvinden op de 2e plaats.

Tags
PSV - Ajax Opstelling PSV Opstelling Ajax Live PSV - Ajax Live PSV - Ajax kijken PSV - Ajax kijken Live PSV - Ajax stream PSV - Ajax Fox Sports Nabeschouwing PSV - Ajax Uitslag PSV - Ajax Statistieken PSV - Ajax Eredivisie Vrouwen 2018/2019 PSV - Ajax wedden PSV - Ajax gokken PSV - Ajax Unibet