Nabeschouwing PSV - FC Twente (3-3) || Eredivisie Vrouwen 2018/2019

Vrijdag 23 november 2018 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen 2018/2019 neemt PSV het vrijdag 23 november 2018 om 19:30 uur in eigen huis op tegen FC Twente. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex De Herdgang in Eindhoven.

Via de PSV - FC Twente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - FC Twente (3-3)

De Eredivisie Vrouwen 2018/2019 wedstrijd tussen PSV en FC Twente geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. De wedstrijd zou uiteindelijk eindigen met een 3-3 score.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FC Twente W kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van R. Jansen. FC Twente W vergrootte in de 5e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Jansen op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 52e minuut volgde een derde treffer van FC Twente W, waarmee J. Smits zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 57 minuten deed K. van Dooren iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van PSV W werd verkleind tot 1-3. In de 63e minuut kwam PSV W weer dichterbij, nadat K. Snoeijs de stand terug wist te brengen naar 2-3. In de blessuretijd van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor PSV W. Het was A. Nouwen die in de 91e minuut het belangrijke doelpunt maakte, waarmee de stand weer gelijk werd: 3-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE PSV - FC Twente 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - FC Twente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt FC Twente W Doelpunt R. Jansen FC Twente W 0-1
5' Doelpunt FC Twente W Doelpunt R. Jansen FC Twente W 0-2
52' Doelpunt FC Twente W Doelpunt J. Smits FC Twente W 0-3
57' Doelpunt PSV W Doelpunt K. van Dooren PSV W 1-3
63' Doelpunt PSV W Doelpunt K. Snoeijs PSV W 2-3
91' Doelpunt PSV W Doelpunt A. Nouwen PSV W 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - FC Twente
Opstellingen PSV - FC Twente
De opstellingen van PSV en FC Twente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing PSV - FC Twente

PSV en FC Twente treffen elkaar in de 10e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2018/2019.

De vorige ontmoeting tussen PSV en FC Twente in de Eredivisie Vrouwen vond plaats op 7 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Twente. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is FC Twente favoriet. 3 keer wist de ploeg van PSV te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor PSV. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst PSV 0
Winst FC Twente 3
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PSV op een 1e positie staat, terwijl we FC Twente terugvinden op de 4e plaats.