Nabeschouwing SC Heerenveen - ADO Den Haag (0-3) || Eredivisie Vrouwen 2018/2019

Vrijdag 2 november 2018 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen 2018/2019 neemt SC Heerenveen het vrijdag 2 november 2018 om 19:30 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in Abe Lenstra Stadion in Heerenveen.

Via de SC Heerenveen - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Heerenveen - ADO Den Haag (0-3)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen SC Heerenveen en ADO Den Haag is geëindigd in een 0-3 overwinning voor ADO Den Haag.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door M. Looijen, waarmee ADO Den Haag W met 0-1 de leiding nam. ADO Den Haag W vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Looijen op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was P. Rijsdijk van ADO Den Haag W die de 0-3 wist te maken in de 87e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor ADO Den Haag dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE SC Heerenveen - ADO Den Haag 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Heerenveen - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

47' Doelpunt ADO Den Haag W Doelpunt M. Looijen ADO Den Haag W 0-1
49' Doelpunt ADO Den Haag W Doelpunt M. Looijen ADO Den Haag W 0-2
87' Doelpunt ADO Den Haag W Doelpunt P. Rijsdijk ADO Den Haag W 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting SC Heerenveen - ADO Den Haag
Opstellingen SC Heerenveen - ADO Den Haag

Voorbeschouwing SC Heerenveen - ADO Den Haag

SC Heerenveen en ADO Den Haag treffen elkaar in de 8e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2018/2019.

De vorige ontmoeting tussen SC Heerenveen en ADO Den Haag in de Eredivisie Vrouwen vond plaats op 2 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor SC Heerenveen. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is SC Heerenveen favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl ADO Den Haag slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst SC Heerenveen 1
Winst ADO Den Haag 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SC Heerenveen op een 5e positie staat, terwijl we ADO Den Haag terugvinden op de 4e plaats.