Nabeschouwing SC Heerenveen - FC Twente (0-2) || Eredivisie Vrouwen

Vrijdag 14 december 2018 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen neemt SC Heerenveen het vrijdag 14 december 2018 om 19:30 uur in eigen huis op tegen FC Twente. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Skoatterwâld in Heerenveen.

Via de SC Heerenveen - FC Twente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Heerenveen - FC Twente (0-2)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen SC Heerenveen en FC Twente is geëindigd in een 0-2 overwinning voor FC Twente.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 61e minuut door J. Smits, waarmee FC Twente met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist FC Twente opnieuw te scoren. In de 92e minuut was het J. Smits die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor FC Twente.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor FC Twente.

Wedstrijdstatistieken SC Heerenveen - FC Twente
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
1
19
Schoten op doel
0
6
Aanvallen
107
108
Gevaarlijke aanvallen
43
88
Corners
1
14
LIVE SC Heerenveen - FC Twente 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Heerenveen - FC Twente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
61' Doelpunt FC Twente Doelpunt J. Smits FC Twente 0-1
92' Doelpunt FC Twente Doelpunt J. Smits FC Twente 0-2
Opstellingen SC Heerenveen - FC Twente

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing SC Heerenveen - FC Twente

SC Heerenveen en FC Twente treffen elkaar in de 15e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat SC Heerenveen en FC Twente elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Resultaat Aantal
Winst SC Heerenveen 0
Winst FC Twente 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SC Heerenveen op een 7e positie staat, terwijl we FC Twente terugvinden op de 2e plaats.

Tags
SC Heerenveen - FC Twente Opstelling SC Heerenveen Opstelling FC Twente Live SC Heerenveen - FC Twente Live SC Heerenveen - FC Twente kijken SC Heerenveen - FC Twente kijken Live SC Heerenveen - FC Twente stream SC Heerenveen - FC Twente Fox Sports Nabeschouwing SC Heerenveen - FC Twente Uitslag SC Heerenveen - FC Twente Statistieken SC Heerenveen - FC Twente Eredivisie Vrouwen 2018/2019 SC Heerenveen - FC Twente wedden SC Heerenveen - FC Twente gokken SC Heerenveen - FC Twente Unibet