Nabeschouwing Burnley - Norwich City (1-2) || FA Cup 2019/2020

Zaterdag 25 januari 2020 - 16:00 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Burnley het zaterdag 25 januari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Norwich City. De wedstrijd wordt gespeeld in Turf Moor in Burnley.

Via de Burnley - Norwich City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burnley - Norwich City (1-2)

Het FA Cup duel tussen Burnley en Norwich City is onder leiding van scheidsrechter Michael Oliver geëindigd in een 1-2 overwinning voor Norwich City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door G. Hanley, waarmee Norwich City met 0-1 de leiding nam. Norwich City vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Drmic op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 72e minuut wist Burnley de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via E. Pieters. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Burnley kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Michael Oliver, waardoor Norwich City een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Burnley - Norwich City 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burnley - Norwich City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor M. Stiepermann Norwich City
44' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor C. Zimmermann Norwich City
53' Doelpunt Norwich City Doelpunt G. Hanley met assist van M. Vrancic Norwich City 0-1
57' Doelpunt Norwich City Doelpunt J. Drmic Norwich City 0-2
65' Wissel Burnley Wissel M. Vydra voor C. Wood Burnley
65' Wissel Burnley Wissel J. Hendrick voor J. Cork Burnley
68' Gele kaart Burnley Gele kaart voor K. Long Burnley
70' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor G. Hanley Norwich City
72' Doelpunt Burnley Doelpunt E. Pieters Burnley 1-2
80' Wissel Burnley Wissel D. McNeil voor R. Brady Burnley
81' Wissel Norwich City Wissel O. Duda voor M. Stiepermann Norwich City
84' Wissel Norwich City Wissel K. McLean voor O. Hernandez Norwich City
89' Wissel Norwich City Wissel T. Pukki voor J. Drmic Norwich City
Video hoogtepunten en samenvatting Burnley - Norwich City
Opstellingen Burnley - Norwich City
De opstellingen van Burnley en Norwich City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burnley gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Norwich City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.