Nabeschouwing Cercle Brugge - Sint-Truiden (0-1) || Jupiler Pro League

Zaterdag 28 augustus 2021 - 18:30 uur

In de Jupiler Pro League neemt Cercle Brugge het zaterdag 28 augustus 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Cercle Brugge - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cercle Brugge - Sint-Truiden (0-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Cercle Brugge en Sint-Truiden is onder leiding van scheidsrechter Jan Boterberg geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sint-Truiden. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door D. Hayashi, waarmee Sint-Truiden met 0-1 de leiding nam. In de 52e minuut moest R. Reitz van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Jan Boterberg een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Sint-Truiden verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Sint-Truiden.

Wedstrijdstatistieken Cercle Brugge - Sint-Truiden
Balbezit
67%
33%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
24
7
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
145
77
Gevaarlijke aanvallen
95
21
Corners
9
1
Wissels
4
4
LIVE Cercle Brugge - Sint-Truiden 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cercle Brugge - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor D. Hayashi Sint-Truiden
9' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt D. Hayashi met assist van I. Mboyo Sint-Truiden 0-1
37' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor D. Velkovski Cercle Brugge
46' Wissel Sint-Truiden Wissel R. Reitz voor C. Bruls Sint-Truiden
52' Rode kaart Sint-Truiden Rode kaart voor R. Reitz Sint-Truiden
67' Wissel Sint-Truiden Wissel K. Matsubara voor I. Mboyo Sint-Truiden
67' Wissel Cercle Brugge Wissel H. van der Bruggen voor C. Vanhoutte Cercle Brugge
68' Wissel Cercle Brugge Wissel R. Decostere voor Vitinho Cercle Brugge
71' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor D. Lavalee Sint-Truiden
76' Wissel Cercle Brugge Wissel A. Denkey voor O. Deman Cercle Brugge
83' Wissel Cercle Brugge Wissel D. Hotic voor W. Rubio Cercle Brugge
84' Wissel Sint-Truiden Wissel T. Hara voor D. Hayashi Sint-Truiden
Video hoogtepunten en samenvatting Cercle Brugge - Sint-Truiden
Opstellingen Cercle Brugge - Sint-Truiden
De opstellingen van Cercle Brugge en Sint-Truiden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cercle Brugge gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Sint-Truiden zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Yves Vanderhaeghe
Formatie 5-3-2
Coach Bernd Hollerbach
Wissels Sint-Truiden
# Speler Pos.
1 Kenny Steppe K
2 Ko Matsubara V
8 Rocco Reitz M
23 Tatsuya Ito M
18 Taichi Hara A
14 Aboubakary Koita A
11 Oleksandr Filippov A
Voorbeschouwing Cercle Brugge - Sint-Truiden

Cercle Brugge en Sint-Truiden treffen elkaar in de 6e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jan Boterberg en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cercle Brugge en Sint-Truiden in de Jupiler Pro League vond plaats op 31 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sint-Truiden. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is Cercle Brugge favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Sint-Truiden slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Cercle Brugge 8
Winst Sint-Truiden 4
Gelijkspel 6
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cercle Brugge op een 12e positie staat, terwijl we Sint-Truiden terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Cercle Brugge - Sint-Truiden Opstelling Cercle Brugge Opstelling Sint-Truiden Live Cercle Brugge - Sint-Truiden Live Cercle Brugge - Sint-Truiden kijken Cercle Brugge - Sint-Truiden kijken Live Cercle Brugge - Sint-Truiden stream Cercle Brugge - Sint-Truiden Fox Sports Nabeschouwing Cercle Brugge - Sint-Truiden Uitslag Cercle Brugge - Sint-Truiden Statistieken Cercle Brugge - Sint-Truiden Jupiler Pro League 2021/2022 Cercle Brugge - Sint-Truiden wedden Cercle Brugge - Sint-Truiden gokken Cercle Brugge - Sint-Truiden Unibet