Nabeschouwing Mechelen - Zulte-Waregem (2-2) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zaterdag 23 oktober 2021 - 18:30 uur



In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Mechelen het zaterdag 23 oktober 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS-stadion Achter de Kazerne in Mechelen.

Via de Mechelen - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - Zulte-Waregem (2-2)

De Jupiler Pro League 2021/2022 wedstrijd tussen Mechelen en Zulte-Waregem geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Mechelen kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van H. Cuypers. Mechelen vergrootte in de 7e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Walsh op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 10e minuut wist Zulte-Waregem de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Z. Gano.

Na 16 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat A. Sissako de 2-2 maakte voor Zulte-Waregem.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken Mechelen - Zulte-Waregem
Goals
2
2
Balbezit
61%
39%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
9
8
Schoten op doel
6
3
Aanvallen
47
31
Gevaarlijke aanvallen
28
14
Corners
11
7
Wissels
3
1
LIVE Mechelen - Zulte-Waregem 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Doelpunt Mechelen Doelpunt H. Cuypers met assist van R. Schoofs Mechelen 1-0
7' Doelpunt Mechelen Doelpunt S. Walsh met assist van K. Mrabti Mechelen 2-0
10' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt Z. Gano met assist van J. Dompe Zulte-Waregem 2-1
16' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt A. Sissako met assist van J. Dompe Zulte-Waregem 2-2
40' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor I. Seck Zulte-Waregem
41' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor C. Humphreys Zulte-Waregem
70' Wissel Mechelen Wissel M. Shved voor N. Storm Mechelen
84' Wissel Mechelen Wissel I. de Camargo voor H. Cuypers Mechelen
86' Wissel Mechelen Wissel O. Kaya voor S. Gouet Mechelen
92' Wissel Zulte-Waregem Wissel A. Fadera voor D. Kutesa Zulte-Waregem
Video hoogtepunten en samenvatting Mechelen - Zulte-Waregem
Opstellingen Mechelen - Zulte-Waregem
De opstellingen van Mechelen en Zulte-Waregem zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mechelen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Zulte-Waregem zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Wouter Vrancken
Wissels Mechelen
# Speler Pos.
15 Yannick Thoelen K
8 Onur Kaya M
7 Geoffry Hairemans M
2 Iebe Swers A
35 Marian Shved A
9 Ferdy Druijf A
10 Igor Alberto Rinck de Camargo A
Formatie 3-4-3
Coach Francky Dury
Wissels Zulte-Waregem
# Speler Pos.
25 Louis Bostyn K
54 Dion De Neve V
57 Wout Debuyser V
67 Lukas Willen M
11 Bassem Srarfi M
98 Idrissa Doumbia M
23 Alieu Fadera M
80 Youssuf Sylla A
Voorbeschouwing Mechelen - Zulte-Waregem

Mechelen en Zulte-Waregem treffen elkaar in de 12e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jasper Vergoote en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Mechelen en Zulte-Waregem in de Jupiler Pro League vond plaats op 10 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Mechelen. Op basis van de afgelopen 27 duels tussen beide teams is Zulte-Waregem favoriet. 11 keer wist de ploeg van Mechelen te winnen, tegenover 9 winstpartijen voor Mechelen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Mechelen 9
Winst Zulte-Waregem 11
Gelijkspel 7
Totaal 27

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Mechelen op een 6e positie staat, terwijl we Zulte-Waregem terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Mechelen - Zulte-Waregem Opstelling Mechelen Opstelling Zulte-Waregem Live Mechelen - Zulte-Waregem Live Mechelen - Zulte-Waregem kijken Mechelen - Zulte-Waregem kijken Live Mechelen - Zulte-Waregem stream Mechelen - Zulte-Waregem Fox Sports Nabeschouwing Mechelen - Zulte-Waregem Uitslag Mechelen - Zulte-Waregem Statistieken Mechelen - Zulte-Waregem Jupiler Pro League 2021/2022 Mechelen - Zulte-Waregem wedden Mechelen - Zulte-Waregem gokken Mechelen - Zulte-Waregem Unibet