Nabeschouwing Standard Luik - Zulte-Waregem (0-1) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zondag 26 december 2021 - 16:00 uur



In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Standard Luik het zondag 26 december 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Maurice Dufrasne in Liege.

Via de Standard Luik - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - Zulte-Waregem (0-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Standard Luik en Zulte-Waregem is onder leiding van scheidsrechter Bert Put geëindigd in een 0-1 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door Z. Gano, waarmee Zulte-Waregem met 0-1 de leiding nam. In de 88e minuut kreeg C. Fai van Standard Liège voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Standard Liège de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bert Put, waardoor Zulte-Waregem de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Standard Luik - Zulte-Waregem
Balbezit
50%
50%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
20
8
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
111
101
Gevaarlijke aanvallen
44
32
Corners
8
1
Wissels
4
4
LIVE Standard Luik - Zulte-Waregem 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Zulte-Waregem Wissel Z. Gano voor L. Vigen Zulte-Waregem
49' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor C. Fai Standard Liège
55' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt Z. Gano met assist van L. De Bock Zulte-Waregem 0-1
61' Wissel Zulte-Waregem Wissel B. Srarfi voor D. Kutesa Zulte-Waregem
62' Wissel Standard Liège Wissel M. Lestienne voor A. Donnum Standard Liège
71' Wissel Standard Liège Wissel J. Muleka voor S. Amallah Standard Liège
79' Wissel Zulte-Waregem Wissel D. De Neve voor J. Dompe Zulte-Waregem
81' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor F. Boya Zulte-Waregem
86' Wissel Zulte-Waregem Wissel I. Doumbia voor J. Vossen Zulte-Waregem
86' Wissel Standard Liège Wissel S. Bastien voor M. Bokadi Standard Liège
86' Wissel Standard Liège Wissel C. Canak voor N. Nkounkou Standard Liège
88' Tweede gele kaart Standard Liège Tweede gele kaart voor C. Fai Standard Liège
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Luik - Zulte-Waregem
Opstellingen Standard Luik - Zulte-Waregem
De opstellingen van Standard Luik en Zulte-Waregem zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Standard Luik gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Zulte-Waregem zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Luka Elsner
Wissels Standard Luik
# Speler Pos.
38 Cihan Çanak
30 Laurent Henkinet K
22 Maxime Lestienne M
4 Damjan Pavlovic M
28 Samuel Bastien M
17 Jackson Muleka A
3 Ameen Al Dakhil A
Formatie 4-3-1-2
Coach Timmy Simons
Wissels Zulte-Waregem
# Speler Pos.
25 Louis Bostyn K
54 Dion De Neve V
6 David Hubert M
23 Alieu Fadera M
98 Idrissa Doumbia M
11 Bassem Srarfi M
93 Zinho Gano A
Voorbeschouwing Standard Luik - Zulte-Waregem

Standard Luik en Zulte-Waregem treffen elkaar in de 21e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bert Put en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Standard Luik en Zulte-Waregem in de Jupiler Pro League vond plaats op 1 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Standard Luik. Op basis van de afgelopen 36 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Standard Luik als Zulte-Waregem wisten 14 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 8 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Standard Luik 14
Winst Zulte-Waregem 14
Gelijkspel 8
Totaal 36

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Standard Luik op een 13e positie staat, terwijl we Zulte-Waregem terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Standard Luik - Zulte-Waregem Opstelling Standard Luik Opstelling Zulte-Waregem Live Standard Luik - Zulte-Waregem Live Standard Luik - Zulte-Waregem kijken Standard Luik - Zulte-Waregem kijken Live Standard Luik - Zulte-Waregem stream Standard Luik - Zulte-Waregem Fox Sports Nabeschouwing Standard Luik - Zulte-Waregem Uitslag Standard Luik - Zulte-Waregem Statistieken Standard Luik - Zulte-Waregem Jupiler Pro League 2021/2022 Standard Luik - Zulte-Waregem wedden Standard Luik - Zulte-Waregem gokken Standard Luik - Zulte-Waregem Unibet