Nabeschouwing Anderlecht - Royal Excel Mouscron (7-0) || Jupiler Pro League 2016/2017

Zondag 27 november 2016 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2016/2017 neemt Anderlecht het zondag 27 november 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Royal Excel Mouscron. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Constant Vanden Stock (Bruxelles (Brussel)) in Brussel.

Via de Anderlecht - Royal Excel Mouscron live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anderlecht - Royal Excel Mouscron (7-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Anderlecht en Royal Excel Mouscron is onder leiding van scheidsrechter Alexandre Boucaut geëindigd in een 7-0 overwinning voor Anderlecht. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Anderlecht kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van Ł. Teodorczyk. Anderlecht vergrootte in de 21e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Hanni op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van M. Delač zorgde ervoor dat Anderlecht in de 28e minuut op 3-0 kwam te staan.

Ook na de derde treffer nam Anderlecht geen gas terug, waardoor in de 31e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van N. Stanciu. In de 76e minuut werd de stand op 5-0 gezet na een benutte penalty van Anderlecht speler Y. Tielemans. In de 82e minuut was het U. Spajić van Anderlecht wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 6-0 scoorde. Namens Anderlecht mocht M. Bruno in de 84e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 7-0.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alexandre Boucaut en eindigde de wedstrijd dus met een 7-0 stand in het voordeel van Anderlecht, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Anderlecht - Royal Excel Mouscron 7-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anderlecht - Royal Excel Mouscron teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Anderlecht Doelpunt Ł. Teodorczyk Anderlecht 1-0
21' Doelpunt Anderlecht Doelpunt S. Hanni met assist van M. Bruno Anderlecht 2-0
28' Eigen doelpunt Anderlecht Eigen doelpunt M. Delač Anderlecht 3-0
31' Doelpunt Anderlecht Doelpunt N. Stanciu met assist van I. Obradović Anderlecht 4-0
56' Wissel Anderlecht Wissel A. Najar voor K. Mbodji Anderlecht
63' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel F. Olinga voor I. Feruz Royal Excel Mouscron
64' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel V. Viola voor S. Diédhiou Royal Excel Mouscron
67' Wissel Anderlecht Wissel Capel voor Ł. Teodorczyk Anderlecht
74' Wissel Anderlecht Wissel F. Acheampong voor N. Stanciu Anderlecht
75' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor M. Delač Royal Excel Mouscron
76' Penalty Anderlecht Penalty Y. Tielemans Anderlecht 5-0
81' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor D. Hubert Royal Excel Mouscron
82' Doelpunt Anderlecht Doelpunt U. Spajić met assist van Y. Tielemans Anderlecht 6-0
83' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel D. Mohamed voor N. Gulan Royal Excel Mouscron
84' Doelpunt Anderlecht Doelpunt M. Bruno Anderlecht 7-0
Video hoogtepunten en samenvatting Anderlecht - Royal Excel Mouscron
Opstellingen Anderlecht - Royal Excel Mouscron

Voorbeschouwing Anderlecht - Royal Excel Mouscron

Anderlecht en Royal Excel Mouscron treffen elkaar in de 16e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alexandre Boucaut en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Anderlecht en Royal Excel Mouscron in de Jupiler Pro League vond plaats op 30 juli 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Anderlecht. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Anderlecht favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Royal Excel Mouscron slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.