Nabeschouwing AS Eupen - Club Brugge (1-4) || Jupiler Pro League 2016/2017

Woensdag 21 december 2016 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2016/2017 neemt AS Eupen het woensdag 21 december 2016 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Club Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion am Kehrweg in Eupen.

Via de AS Eupen - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - Club Brugge (1-4)

Het Jupiler Pro League duel tussen AS Eupen en Club Brugge is onder leiding van scheidsrechter Bart Vertenten geëindigd in een 1-4 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door M. Sylla, waarmee AS Eupen met 1-0 de leiding nam. Club Brugge kwam in de 15e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Vormer, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van S. Blondelle kwam Club Brugge in de 25e minuut op een 1-2 voorsprong te staan.

Na 40 minuten werd de voorsprong voor Club Brugge vergroot nadat R. Vormer de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 54e minuut wist J. Izquierdo namens Club Brugge de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Bart Vertenten en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Club Brugge.

Wedstrijdstatistieken AS Eupen - Club Brugge
1
4
2
7
LIVE AS Eupen - Club Brugge 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt AS Eupen Doelpunt M. Sylla AS Eupen 1-0
15' Doelpunt Club Brugge Doelpunt R. Vormer met assist van J. Vossen Club Brugge 1-1
25' Eigen doelpunt Club Brugge Eigen doelpunt S. Blondelle Club Brugge 1-2
27' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor A. Bassey AS Eupen
40' Doelpunt Club Brugge Doelpunt R. Vormer met assist van L. Refaelov Club Brugge 1-3
54' Doelpunt Club Brugge Doelpunt J. Izquierdo met assist van J. Vossen Club Brugge 1-4
71' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor I. Diallo AS Eupen
71' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor Luis García AS Eupen
73' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor J. Izquierdo Club Brugge
73' Wissel Club Brugge Wissel B. Bolingoli Mbombo voor J. Izquierdo Club Brugge
75' Wissel AS Eupen Wissel P. Hackenberg voor A. Bassey AS Eupen
79' Wissel Club Brugge Wissel Claudemir voor L. Refaelov Club Brugge
82' Wissel AS Eupen Wissel G. Jamabo voor I. Diallo AS Eupen
86' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor R. Vormer Club Brugge
87' Wissel AS Eupen Wissel A. Sanogo voor Cases AS Eupen
87' Wissel Club Brugge Wissel N. Storm voor R. Vormer Club Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting AS Eupen - Club Brugge
Opstellingen AS Eupen - Club Brugge

Voorbeschouwing AS Eupen - Club Brugge

AS Eupen en Club Brugge treffen elkaar in de 20e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bart Vertenten en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen AS Eupen en Club Brugge in de Jupiler Pro League vond plaats op 17 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Club Brugge. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Club Brugge favoriet. 3 keer wist de ploeg van AS Eupen te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor AS Eupen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.