Nabeschouwing AS Eupen - Sporting Charleroi (2-2) || Jupiler Pro League 2016/2017

Zaterdag 10 december 2016 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2016/2017 neemt AS Eupen het zaterdag 10 december 2016 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Charleroi. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion am Kehrweg in Eupen.

Via de AS Eupen - Sporting Charleroi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - Sporting Charleroi (2-2)

De Jupiler Pro League 2016/2017 wedstrijd tussen AS Eupen en Sporting Charleroi geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 32 minuten. M. Sylla maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee AS Eupen vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Een ongelukkig eigen doelpunt van B. Niasse zorgde ervoor dat Sporting Charleroi op 1-1 kwam te staan in de 44e minuut. In de 55e minuut zette H. Onyekuru zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee AS Eupen de leiding in de wedstrijd nam.

Na 60 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Fall de 2-2 maakte voor Sporting Charleroi.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE AS Eupen - Sporting Charleroi 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - Sporting Charleroi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Penalty AS Eupen Penalty M. Sylla AS Eupen 1-0
41' Wissel AS Eupen Wissel B. Niasse voor H. Van Crombrugge AS Eupen
44' Eigen doelpunt Sporting Charleroi Eigen doelpunt B. Niasse Sporting Charleroi 1-1
46' Wissel Sporting Charleroi Wissel C. Benavente voor D. Bakar Sporting Charleroi
55' Doelpunt AS Eupen Doelpunt H. Onyekuru met assist van Cases AS Eupen 2-1
60' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt M. Fall met assist van C. Benavente Sporting Charleroi 2-2
62' Wissel AS Eupen Wissel F. Taulemesse voor J. Amani AS Eupen
69' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor B. Boulenger Sporting Charleroi
74' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor Jeffren AS Eupen
75' Wissel Sporting Charleroi Wissel C. Tainmont voor M. Fall Sporting Charleroi
84' Wissel Sporting Charleroi Wissel D. Dessoleil voor Javi Martos Sporting Charleroi
89' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor Cases AS Eupen
Video hoogtepunten en samenvatting AS Eupen - Sporting Charleroi
Opstellingen AS Eupen - Sporting Charleroi

Voorbeschouwing AS Eupen - Sporting Charleroi

AS Eupen en Sporting Charleroi treffen elkaar in de 18e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alexandre Boucaut en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen AS Eupen en Sporting Charleroi in de Jupiler Pro League vond plaats op 26 augustus 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Charleroi. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Sporting Charleroi favoriet. 2 keer wist de ploeg van AS Eupen te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor AS Eupen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.