Nabeschouwing AS Eupen - Standard Luik (2-2) || Jupiler Pro League 2016/2017

Donderdag 26 januari 2017 - 20:30 uur



In de Jupiler Pro League 2016/2017 neemt AS Eupen het donderdag 26 januari 2017 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Standard Luik. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion am Kehrweg in Eupen.

Via de AS Eupen - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - Standard Luik (2-2)

De Jupiler Pro League 2016/2017 wedstrijd tussen AS Eupen en Standard Luik geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Standard Liège kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van I. Belfodil. Een ongelukkig eigen doelpunt van K. Laifis zorgde ervoor dat AS Eupen op 1-1 kwam te staan in de 54e minuut. In de 65e minuut zette M. Sylla zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee AS Eupen de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Standard Liège nadat I. Belfodil in de 89e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken AS Eupen - Standard Luik
Goals
2
2
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
3
4
Schoten totaal
8
11
Schoten op doel
3
5
Overtredingen
6
23
Buitenspel
5
8
Corners
4
3
LIVE AS Eupen - Standard Luik 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Doelpunt Standard Liège Doelpunt I. Belfodil met assist van R. Marin Standard Liège 0-1
38' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor F. Mladenović Standard Liège
40' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor P. Hackenberg AS Eupen
51' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor S. Blondelle AS Eupen
54' Eigen doelpunt AS Eupen Eigen doelpunt K. Laifis AS Eupen 1-1
55' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor I. Cissé Standard Liège
60' Wissel Standard Liège Wissel I. Mbenza voor Edmilson Junior Standard Liège
65' Doelpunt AS Eupen Doelpunt M. Sylla met assist van S. Blondelle AS Eupen 2-1
66' Wissel Standard Liège Wissel Danilo Barbosa voor I. Cissé Standard Liège
75' Wissel AS Eupen Wissel E. Ocansey voor Cases AS Eupen
78' Wissel Standard Liège Wissel R. Emond voor Orlando Sá Standard Liège
81' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor R. Marin Standard Liège
83' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor Danilo Barbosa Standard Liège
86' Wissel AS Eupen Wissel G. Jamabo voor J. Amani AS Eupen
89' Doelpunt Standard Liège Doelpunt I. Belfodil met assist van A. Scholz Standard Liège 2-2
89' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor H. Van Crombrugge AS Eupen
Video hoogtepunten en samenvatting AS Eupen - Standard Luik
Opstellingen AS Eupen - Standard Luik

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing AS Eupen - Standard Luik

AS Eupen en Standard Luik treffen elkaar in de 23e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sebastien Delferiere en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen AS Eupen en Standard Luik in de Jupiler Pro League vond plaats op 25 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Standard Luik. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Standard Luik favoriet. 2 keer wist de ploeg van AS Eupen te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor AS Eupen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst AS Eupen 1
Winst Standard Luik 2
Gelijkspel 0
Totaal 3
Tags
AS Eupen - Standard Luik Opstelling AS Eupen Opstelling Standard Luik Live AS Eupen - Standard Luik Live AS Eupen - Standard Luik kijken AS Eupen - Standard Luik kijken Live AS Eupen - Standard Luik stream AS Eupen - Standard Luik Fox Sports Nabeschouwing AS Eupen - Standard Luik Uitslag AS Eupen - Standard Luik Statistieken AS Eupen - Standard Luik Jupiler Pro League 2016/2017 AS Eupen - Standard Luik wedden AS Eupen - Standard Luik gokken AS Eupen - Standard Luik Unibet