Nabeschouwing Club Brugge - Waasland-Beveren (2-1) || Jupiler Pro League 2016/2017

Woensdag 25 januari 2017 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2016/2017 neemt Club Brugge het woensdag 25 januari 2017 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Waasland-Beveren. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Club Brugge - Waasland-Beveren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - Waasland-Beveren (2-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Club Brugge en Waasland-Beveren is onder leiding van scheidsrechter van Driessche Bram geëindigd in een 2-1 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door L. Immers, waarmee Club Brugge met 1-0 de leiding nam. Waasland-Beveren kwam in de 54e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Z. Gano, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 74e minuut zette J. Izquierdo zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Club Brugge de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter van Driessche Bram, waardoor Club Brugge dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Club Brugge - Waasland-Beveren
2
1
1
9
LIVE Club Brugge - Waasland-Beveren 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - Waasland-Beveren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Club Brugge Doelpunt L. Immers met assist van Wesley Club Brugge 1-0
54' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt Z. Gano met assist van F. Marquet Waasland-Beveren 1-1
64' Wissel Club Brugge Wissel J. Vossen voor L. Immers Club Brugge
65' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor H. Vanaken Club Brugge
72' Wissel Waasland-Beveren Wissel Jonathan Buatu voor V. Moren Waasland-Beveren
74' Doelpunt Club Brugge Doelpunt J. Izquierdo met assist van T. Simons Club Brugge 2-1
76' Wissel Club Brugge Wissel L. Refaelov voor Wesley Club Brugge
83' Wissel Waasland-Beveren Wissel R. Schwartz voor J. Cools Waasland-Beveren
87' Wissel Waasland-Beveren Wissel N. Ampomah voor A. Boljević Waasland-Beveren
88' Wissel Club Brugge Wissel Abdoulay Diaby voor J. Izquierdo Club Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge - Waasland-Beveren
Opstellingen Club Brugge - Waasland-Beveren

Voorbeschouwing Club Brugge - Waasland-Beveren

Club Brugge en Waasland-Beveren treffen elkaar in de 23e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter van Driessche Bram en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Club Brugge en Waasland-Beveren in de Jupiler Pro League vond plaats op 9 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Waasland-Beveren. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Club Brugge favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Waasland-Beveren slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.