Nabeschouwing Club Brugge - Westerlo (4-0) || Jupiler Pro League 2016/2017

Woensdag 26 oktober 2016 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2016/2017 neemt Club Brugge het woensdag 26 oktober 2016 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Westerlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Club Brugge - Westerlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - Westerlo (4-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Club Brugge en Westerlo is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Lardot geëindigd in een 4-0 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door D. Cools, waarmee Club Brugge met 1-0 de leiding nam. In de 34e minuut moest S. Ganvoula van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Jonathan Lardot een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Westerlo verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Club Brugge via een goal van R. Vormer in de 46e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 69e minuut werd K. Hyland van Westerlo met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Westerlo het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 77e minuut volgde een derde treffer van Club Brugge, waarmee Tomás Pina zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. In de 88e minuut viel het vierde doelpunt voor Club Brugge nadat D. Cools de bal in het doel wist te werken.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Club Brugge.

LIVE Club Brugge - Westerlo 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - Westerlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Club Brugge Doelpunt D. Cools met assist van R. Vormer Club Brugge 1-0
34' Rode kaart Westerlo Rode kaart voor S. Ganvoula Westerlo
46' Doelpunt Club Brugge Doelpunt R. Vormer met assist van J. Vossen Club Brugge 2-0
64' Wissel Club Brugge Wissel Abdoulay Diaby voor H. Vanaken Club Brugge
66' Wissel Westerlo Wissel R. Henkens voor Y. Buyens Westerlo
66' Wissel Westerlo Wissel J. Molenberghs voor D. Christensen Westerlo
69' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor M. Heylen Westerlo
69' Rode kaart Westerlo Rode kaart voor K. Hyland Westerlo
71' Wissel Club Brugge Wissel N. Storm voor A. Limbombe Club Brugge
73' Wissel Westerlo Wissel H. Matthys voor M. Manias Westerlo
77' Doelpunt Club Brugge Doelpunt Tomás Pina met assist van R. Vormer Club Brugge 3-0
80' Wissel Club Brugge Wissel T. Vlietinck voor R. Vormer Club Brugge
88' Doelpunt Club Brugge Doelpunt D. Cools met assist van T. Vlietinck Club Brugge 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge - Westerlo
Opstellingen Club Brugge - Westerlo

Voorbeschouwing Club Brugge - Westerlo

Club Brugge en Westerlo treffen elkaar in de 12e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jonathan Lardot en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Club Brugge en Westerlo in de Jupiler Pro League vond plaats op 19 februari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Club Brugge. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is Club Brugge favoriet. De thuisploeg wist 15 keer te winnen, terwijl Westerlo slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.