Nabeschouwing Gent - Lokeren (3-0) || Jupiler Pro League 2016/2017

Zondag 11 september 2016 - 14:30 uur

In de Jupiler Pro League 2016/2017 neemt Gent het zondag 11 september 2016 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Lokeren. De wedstrijd wordt gespeeld in GHELAMCO-arena in Gent.

Via de Gent - Lokeren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - Lokeren (3-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Gent en Lokeren is onder leiding van scheidsrechter Nicolas Laforge geëindigd in een 3-0 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van B. Ňinaj zette Gent op een 1-0 voorsprong in de 26e minuut van de wedstrijd. Gent vergrootte in de 60e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Coulibaly op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 70e minuut volgde een derde treffer van Gent, waarmee M. Simon zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nicolas Laforge, waardoor Gent dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Gent - Lokeren 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - Lokeren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Eigen doelpunt Gent Eigen doelpunt B. Ňinaj Gent 1-0
27' Gele kaart Gent Gele kaart voor R. Gershon Gent
46' Wissel Lokeren Wissel S. De Ridder voor N. Jambor Lokeren
60' Doelpunt Gent Doelpunt K. Coulibaly met assist van D. Miličević Gent 2-0
68' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor S. De Ridder Lokeren
70' Doelpunt Gent Doelpunt M. Simon met assist van K. Coulibaly Gent 3-0
71' Wissel Gent Wissel T. Foket voor D. Miličević Gent
77' Wissel Lokeren Wissel J. Rassoul voor B. Ňinaj Lokeren
77' Wissel Lokeren Wissel L. Enoh voor T. De Sutter Lokeren
78' Wissel Gent Wissel O. Davidzada voor T. Matton Gent
78' Wissel Gent Wissel I. Rabiu voor K. Saief Gent
93' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor J. Rassoul Lokeren
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - Lokeren
Opstellingen Gent - Lokeren

Voorbeschouwing Gent - Lokeren

Gent en Lokeren treffen elkaar in de 6e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nicolas Laforge en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gent en Lokeren in de Jupiler Pro League vond plaats op 26 februari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gent. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is Gent favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Lokeren slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 11 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.