Nabeschouwing Gent - Zulte-Waregem (3-0) || Jupiler Pro League 2016/2017

Zondag 16 oktober 2016 - 14:30 uur

In de Jupiler Pro League 2016/2017 neemt Gent het zondag 16 oktober 2016 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem. De wedstrijd wordt gespeeld in GHELAMCO-arena in Gent.

Via de Gent - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - Zulte-Waregem (3-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Gent en Zulte-Waregem is onder leiding van scheidsrechter Sebastien Delferiere geëindigd in een 3-0 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door K. Coulibaly, waarmee Gent met 1-0 de leiding nam. Gent vergrootte in de 78e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Simon op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut volgde een derde treffer van Gent, waarmee H. Van der Bruggen zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sebastien Delferiere, waardoor Gent dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Gent - Zulte-Waregem 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor S. Meïté Zulte-Waregem
25' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor C. Lepoint Zulte-Waregem
28' Gele kaart Gent Gele kaart voor Renato Neto Gent
46' Wissel Gent Wissel H. Van der Bruggen voor A. Esiti Gent
47' Gele kaart Gent Gele kaart voor N. Asare Gent
48' Doelpunt Gent Doelpunt K. Coulibaly met assist van M. Simon Gent 1-0
62' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor A. Cordaro Zulte-Waregem
64' Wissel Gent Wissel D. Miličević voor B. Dejaegere Gent
66' Wissel Zulte-Waregem Wissel S. Coopman voor L. Lerager Zulte-Waregem
78' Doelpunt Gent Doelpunt M. Simon met assist van H. Van der Bruggen Gent 2-0
82' Doelpunt Gent Doelpunt H. Van der Bruggen met assist van K. Saief Gent 3-0
86' Wissel Gent Wissel L. Nielsen voor T. Foket Gent
86' Wissel Zulte-Waregem Wissel K. Madu voor O. Kaya Zulte-Waregem
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - Zulte-Waregem
Opstellingen Gent - Zulte-Waregem

Voorbeschouwing Gent - Zulte-Waregem

Gent en Zulte-Waregem treffen elkaar in de 10e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sebastien Delferiere en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gent en Zulte-Waregem in de Jupiler Pro League vond plaats op 15 mei 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zulte-Waregem. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide teams is Zulte-Waregem favoriet. 11 keer wist de ploeg van Gent te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Gent. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.