Nabeschouwing Kortrijk - Lokeren (2-1) || Jupiler Pro League 2016/2017

Zaterdag 28 januari 2017 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2016/2017 neemt Kortrijk het zaterdag 28 januari 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Lokeren. De wedstrijd wordt gespeeld in Guldensporenstadion in Kortrijk.

Via de Kortrijk - Lokeren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kortrijk - Lokeren (2-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Kortrijk en Lokeren is onder leiding van scheidsrechter Nathan Verboomen geëindigd in een 2-1 overwinning voor Kortrijk. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door T. Chevalier, waarmee Kortrijk met 1-0 de leiding nam. Kortrijk vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Chevalier op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 41e minuut wist Lokeren de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via T. De Sutter. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Lokeren kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nathan Verboomen, waardoor Kortrijk dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Kortrijk - Lokeren
2
1
1
7
LIVE Kortrijk - Lokeren 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kortrijk - Lokeren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Kortrijk Doelpunt T. Chevalier met assist van I. Ouali Kortrijk 1-0
34' Doelpunt Kortrijk Doelpunt T. Chevalier met assist van I. Saadi Kortrijk 2-0
41' Doelpunt Lokeren Doelpunt T. De Sutter met assist van M. Tičinović Lokeren 2-1
46' Wissel Lokeren Wissel G. Martin voor T. De Sutter Lokeren
55' Wissel Lokeren Wissel S. De Ridder voor S. Bolbat Lokeren
66' Wissel Lokeren Wissel E. Ansah voor B. Straetman Lokeren
77' Wissel Kortrijk Wissel S. Sarr voor T. Chevalier Kortrijk
78' Wissel Kortrijk Wissel X. Mercier voor H. Van der Bruggen Kortrijk
82' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor E. Ansah Lokeren
88' Wissel Kortrijk Wissel N. Pavlović voor H. Kage Kortrijk
Video hoogtepunten en samenvatting Kortrijk - Lokeren
Opstellingen Kortrijk - Lokeren

Voorbeschouwing Kortrijk - Lokeren

Kortrijk en Lokeren treffen elkaar in de 24e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nathan Verboomen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kortrijk en Lokeren in de Jupiler Pro League vond plaats op 1 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lokeren. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide teams is Lokeren favoriet. 7 keer wist de ploeg van Kortrijk te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Kortrijk. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.