Nabeschouwing KV Oostende - Sporting Charleroi (1-2) || Jupiler Pro League 2016/2017

Dinsdag 24 januari 2017 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2016/2017 neemt KV Oostende het dinsdag 24 januari 2017 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Sporting Charleroi. De wedstrijd wordt gespeeld in DIaz Arena in Oostende.

Via de KV Oostende - Sporting Charleroi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Sporting Charleroi (1-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen KV Oostende en Sporting Charleroi is onder leiding van scheidsrechter Nicolas Laforge geëindigd in een 1-2 overwinning voor Sporting Charleroi. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sporting Charleroi kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van H. Harbaoui. Sporting Charleroi vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Benavente op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 34e minuut wist KV Oostende de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via M. Jonckheere. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want KV Oostende kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nicolas Laforge, waardoor Sporting Charleroi dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken KV Oostende - Sporting Charleroi
1
2
LIVE KV Oostende - Sporting Charleroi 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Sporting Charleroi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt H. Harbaoui met assist van S. Marinos Sporting Charleroi 0-1
20' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor M. Jonckheere KV Oostende
29' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt C. Benavente met assist van S. Marinos Sporting Charleroi 0-2
34' Doelpunt KV Oostende Doelpunt M. Jonckheere met assist van Fernando Canesin KV Oostende 1-2
35' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor D. Bakar Sporting Charleroi
46' Wissel KV Oostende Wissel F. Antunes voor Ž. Tomašević KV Oostende
61' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Z. Cyriac KV Oostende
67' Wissel Sporting Charleroi Wissel B. Boulenger voor D. Bakar Sporting Charleroi
68' Wissel KV Oostende Wissel Y. El Ghanassy voor Fernando Canesin KV Oostende
77' Wissel Sporting Charleroi Wissel Clinton Mata voor S. Marinos Sporting Charleroi
79' Wissel KV Oostende Wissel F. Berrier voor A. Jali KV Oostende
82' Wissel Sporting Charleroi Wissel J. Remacle voor C. Benavente Sporting Charleroi
88' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor B. Boulenger Sporting Charleroi
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - Sporting Charleroi
Opstellingen KV Oostende - Sporting Charleroi

Voorbeschouwing KV Oostende - Sporting Charleroi

KV Oostende en Sporting Charleroi treffen elkaar in de 23e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nicolas Laforge en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen KV Oostende en Sporting Charleroi in de Jupiler Pro League vond plaats op 24 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Charleroi. Op basis van de afgelopen 7 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel KV Oostende als Sporting Charleroi wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.