Nabeschouwing Mechelen - Anderlecht (3-2) || Jupiler Pro League 2016/2017

Zaterdag 4 maart 2017 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2016/2017 neemt Mechelen het zaterdag 4 maart 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Anderlecht. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS-stadion Achter de Kazerne (Mechelen (Malines)) in Malines.

Via de Mechelen - Anderlecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - Anderlecht (3-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Mechelen en Anderlecht is onder leiding van scheidsrechter Bart Vertenten geëindigd in een 3-2 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 27 minuten. S. De Witte maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Mechelen vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Mechelen vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Vanlerberghe op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut wist Anderlecht de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Ł. Teodorczyk.

Na 71 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat B. Nuytinck de 2-2 maakte voor Anderlecht. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Mechelen dat in de 85e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat T. Matthys de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Bart Vertenten en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Mechelen.

LIVE Mechelen - Anderlecht 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - Anderlecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Penalty Mechelen Penalty S. De Witte Mechelen 1-0
31' Doelpunt Mechelen Doelpunt J. Vanlerberghe met assist van M. Rits Mechelen 2-0
41' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor J. Vanlerberghe Mechelen
43' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor Ł. Teodorczyk Anderlecht
54' Doelpunt Anderlecht Doelpunt Ł. Teodorczyk met assist van S. Hanni Anderlecht 2-1
54' Wissel Anderlecht Wissel F. Acheampong voor A. Chipciu Anderlecht
64' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor A. Trebel Anderlecht
66' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor L. Dendoncker Anderlecht
69' Wissel Mechelen Wissel T. Matthys voor J. Vanlerberghe Mechelen
71' Doelpunt Anderlecht Doelpunt B. Nuytinck met assist van M. Bruno Anderlecht 2-2
76' Wissel Mechelen Wissel J. Peffer voor I. Osaguona Mechelen
80' Wissel Mechelen Wissel R. Jaadi voor Y. Croizet Mechelen
84' Wissel Anderlecht Wissel O. Deschacht voor I. Obradović Anderlecht
85' Doelpunt Mechelen Doelpunt T. Matthys Mechelen 3-2
87' Wissel Anderlecht Wissel I. Thelin voor B. Nuytinck Anderlecht
Video hoogtepunten en samenvatting Mechelen - Anderlecht
Opstellingen Mechelen - Anderlecht

Voorbeschouwing Mechelen - Anderlecht

Mechelen en Anderlecht treffen elkaar in de 29e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bart Vertenten en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Mechelen en Anderlecht in de Jupiler Pro League vond plaats op 26 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Anderlecht. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is Anderlecht favoriet. 11 keer wist de ploeg van Mechelen te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Mechelen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.