Nabeschouwing Mechelen - Westerlo (1-2) || Jupiler Pro League 2016/2017

Zondag 22 januari 2017 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2016/2017 neemt Mechelen het zondag 22 januari 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Westerlo. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS-stadion Achter de Kazerne (Mechelen (Malines)) in Malines.

Via de Mechelen - Westerlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - Westerlo (1-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Mechelen en Westerlo is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Lardot geëindigd in een 1-2 overwinning voor Westerlo. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door N. Rommens, waarmee Westerlo met 0-1 de leiding nam. Mechelen kwam in de 36e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Kolovos, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 89e minuut zette K. Hyland zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Westerlo de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jonathan Lardot, waardoor Westerlo dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Mechelen - Westerlo 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - Westerlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Westerlo Doelpunt N. Rommens met assist van E. Acolatse Westerlo 0-1
36' Doelpunt Mechelen Doelpunt D. Kolovos met assist van A. El Messaoudi Mechelen 1-1
60' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor K. Hyland Westerlo
64' Wissel Mechelen Wissel S. Ninis voor Ž. Filipović Mechelen
70' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor N. Miletić Westerlo
74' Wissel Mechelen Wissel G. Claes voor N. Schouterden Mechelen
74' Wissel Westerlo Wissel M. Apau voor N. Miletić Westerlo
77' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor S. Ganvoula Westerlo
80' Wissel Mechelen Wissel I. Osaguona voor Y. Croizet Mechelen
85' Wissel Westerlo Wissel G. Ruyssen voor Y. Buyens Westerlo
88' Wissel Westerlo Wissel C. Strandberg voor S. Ganvoula Westerlo
89' Doelpunt Westerlo Doelpunt K. Hyland Westerlo 1-2
94' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor G. Ruyssen Westerlo
Video hoogtepunten en samenvatting Mechelen - Westerlo
Opstellingen Mechelen - Westerlo

Voorbeschouwing Mechelen - Westerlo

Mechelen en Westerlo treffen elkaar in de 22e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jonathan Lardot en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Mechelen en Westerlo in de Jupiler Pro League vond plaats op 27 augustus 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Mechelen. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Mechelen favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Westerlo slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.