Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - Lokeren (2-1) || Jupiler Pro League 2016/2017

Zaterdag 21 januari 2017 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2016/2017 neemt Royal Excel Mouscron het zaterdag 21 januari 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lokeren. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Le Canonnier (Mouscron (Moeskron)) in Moeskron.

Via de Royal Excel Mouscron - Lokeren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - Lokeren (2-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Royal Excel Mouscron en Lokeren is onder leiding van scheidsrechter Eric Lambrechts geëindigd in een 2-1 overwinning voor Royal Excel Mouscron. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van M. Vojvoda zette Lokeren op een 0-1 voorsprong in de 27e minuut van de wedstrijd. Een benutte penalty van D. Hubert in de 58e minuut zorgde er even later voor dat Royal Excel Mouscron weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 93e minuut zette D. Arslanagic zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Royal Excel Mouscron de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Eric Lambrechts, waardoor Royal Excel Mouscron dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Royal Excel Mouscron - Lokeren
2
1
LIVE Royal Excel Mouscron - Lokeren 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Royal Excel Mouscron - Lokeren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Eigen doelpunt Lokeren Eigen doelpunt M. Vojvoda Lokeren 0-1
39' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor M. Terki Lokeren
46' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel D. Matulevičius voor F. Olinga Royal Excel Mouscron
57' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor M. Marić Lokeren
58' Penalty Royal Excel Mouscron Penalty D. Hubert Royal Excel Mouscron 1-1
63' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel M. Tirpan voor F. Marković Royal Excel Mouscron
67' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor S. Diédhiou Royal Excel Mouscron
71' Wissel Lokeren Wissel T. De Sutter voor M. Mirić Lokeren
71' Wissel Lokeren Wissel B. Straetman voor K. Persoons Lokeren
82' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel N. Kabasele voor D. Mohamed Royal Excel Mouscron
88' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor A. Nkaka Royal Excel Mouscron
93' Doelpunt Royal Excel Mouscron Doelpunt D. Arslanagic met assist van D. Hubert Royal Excel Mouscron 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Royal Excel Mouscron - Lokeren
Opstellingen Royal Excel Mouscron - Lokeren

Voorbeschouwing Royal Excel Mouscron - Lokeren

Royal Excel Mouscron en Lokeren treffen elkaar in de 22e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eric Lambrechts en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Royal Excel Mouscron en Lokeren in de Jupiler Pro League vond plaats op 27 augustus 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lokeren. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Lokeren favoriet. 4 keer wist de ploeg van Royal Excel Mouscron te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Royal Excel Mouscron. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.