Nabeschouwing Sint-Truiden - Mechelen (2-1) || Jupiler Pro League 2016/2017

Woensdag 25 januari 2017 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2016/2017 neemt Sint-Truiden het woensdag 25 januari 2017 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Mechelen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stayen (Sint-Truiden (St.-Trond)) in St.-Trond.

Via de Sint-Truiden - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - Mechelen (2-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sint-Truiden en Mechelen is onder leiding van scheidsrechter Frederik Geldhof geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sint-Truiden. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Vetokele, waarmee Sint-Truiden met 1-0 de leiding nam. In de 13e minuut kreeg U. Vitas van Mechelen voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Mechelen de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Na de openingsgoal kwam Mechelen in de 23e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van N. Verdier.

In de 29e minuut was het Sint-Truiden dat op een 2-1 voorsprong kwam na een goal van S. Peeters, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Frederik Geldhof, waardoor Sint-Truiden dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sint-Truiden - Mechelen 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor U. Vitas Mechelen
11' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt Vetokele met assist van Ruben Fernandes Sint-Truiden 1-0
13' Tweede gele kaart Mechelen Tweede gele kaart voor U. Vitas Mechelen
17' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor D. Dussaut Sint-Truiden
20' Wissel Mechelen Wissel J. Vanlerberghe voor G. Claes Mechelen
23' Doelpunt Mechelen Doelpunt N. Verdier met assist van D. Kolovos Mechelen 1-1
29' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt S. Peeters Sint-Truiden 2-1
46' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor E. Cocalić Mechelen
46' Wissel Mechelen Wissel E. Cobbaut voor N. Schouterden Mechelen
72' Wissel Mechelen Wissel R. Jaadi voor N. Verdier Mechelen
75' Wissel Sint-Truiden Wissel C. Cuevas voor B. Bolingoli Mbombo Sint-Truiden
79' Wissel Sint-Truiden Wissel Cristian Ceballos voor D. Dussaut Sint-Truiden
84' Wissel Sint-Truiden Wissel W. Janssens voor Y. Boli Sint-Truiden
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - Mechelen
Opstellingen Sint-Truiden - Mechelen

Voorbeschouwing Sint-Truiden - Mechelen

Sint-Truiden en Mechelen treffen elkaar in de 23e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Frederik Geldhof en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sint-Truiden en Mechelen in de Jupiler Pro League vond plaats op 10 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Mechelen. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Mechelen favoriet. 7 keer wist de ploeg van Sint-Truiden te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Sint-Truiden. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.