Nabeschouwing Sint-Truiden - Standard Luik (2-2) || Jupiler Pro League 2016/2017

Dinsdag 27 december 2016 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2016/2017 neemt Sint-Truiden het dinsdag 27 december 2016 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Standard Luik. De wedstrijd wordt gespeeld in Stayen (Sint-Truiden (St.-Trond)) in St.-Trond.

Via de Sint-Truiden - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - Standard Luik (2-2)

De Jupiler Pro League 2016/2017 wedstrijd tussen Sint-Truiden en Standard Luik geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor M. Bagayoko in de 13e minuut, waardoor Sint-Truiden met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 47 minuten was het A. Trebel die Standard Liège op een 0-1 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Cristian Ceballos namens Sint-Truiden in de 73e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 77e minuut werd K. Laifis van Standard Liège met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Standard Liège het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 78e was het Sint-Truiden dat op voorsprong kwam te staan na een goal van Y. Boli. In de 80e minuut werd de stand op 2-2 gezet na een benutte penalty van Standard Liège speler I. Belfodil.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken Sint-Truiden - Standard Luik
2
2
LIVE Sint-Truiden - Standard Luik 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Rode kaart Sint-Truiden Rode kaart voor M. Bagayoko Sint-Truiden
21' Wissel Sint-Truiden Wissel D. Dussaut voor N. Proschwitz Sint-Truiden
45' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor A. Scholz Standard Liège
46' Wissel Standard Liège Wissel M. Dossevi voor B. Raman Standard Liège
47' Doelpunt Standard Liège Doelpunt A. Trebel met assist van C. Fai Standard Liège 0-1
61' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor S. De Petter Sint-Truiden
62' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Y. Boli Sint-Truiden
67' Wissel Standard Liège Wissel R. Emond voor Orlando Sá Standard Liège
70' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor S. Kotysch Sint-Truiden
73' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt Cristian Ceballos met assist van S. De Petter Sint-Truiden 1-1
74' Wissel Standard Liège Wissel I. Mbenza voor Edmilson Junior Standard Liège
77' Rode kaart Standard Liège Rode kaart voor K. Laifis Standard Liège
78' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt Y. Boli met assist van S. Peeters Sint-Truiden 2-1
80' Penalty Standard Liège Penalty I. Belfodil Standard Liège 2-2
84' Wissel Sint-Truiden Wissel C. Cuevas voor Cristian Ceballos Sint-Truiden
89' Wissel Sint-Truiden Wissel W. Janssens voor Y. Boli Sint-Truiden
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - Standard Luik
Opstellingen Sint-Truiden - Standard Luik

Voorbeschouwing Sint-Truiden - Standard Luik

Sint-Truiden en Standard Luik treffen elkaar in de 21e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2016/2017.

De vorige ontmoeting tussen Sint-Truiden en Standard Luik in de Jupiler Pro League vond plaats op 6 augustus 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Standard Luik. Op basis van de afgelopen 15 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Sint-Truiden als Standard Luik wisten 5 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 5 keer in een gelijkspel.