Nabeschouwing Sporting Charleroi - Genk (2-1) || Jupiler Pro League 2016/2017

Woensdag 26 oktober 2016 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2016/2017 neemt Sporting Charleroi het woensdag 26 oktober 2016 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Genk. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pays de Charleroi in Charleroi.

Via de Sporting Charleroi - Genk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - Genk (2-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sporting Charleroi en Genk is onder leiding van scheidsrechter Wim Smet geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sporting Charleroi. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Genk kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van N. Karelis. Sporting Charleroi kwam in de 11e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Ninis, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 82e minuut zette C. Diandy zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sporting Charleroi de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Wim Smet, waardoor Sporting Charleroi dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sporting Charleroi - Genk 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - Genk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Genk Doelpunt N. Karelis met assist van M. Samatta Genk 0-1
11' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt S. Ninis Sporting Charleroi 1-1
21' Gele kaart Genk Gele kaart voor O. Colley Genk
29' Gele kaart Genk Gele kaart voor M. Samatta Genk
73' Wissel Sporting Charleroi Wissel C. Benavente voor S. Ninis Sporting Charleroi
74' Wissel Sporting Charleroi Wissel A. Baby voor M. Fall Sporting Charleroi
80' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor D. Marcq Sporting Charleroi
80' Wissel Genk Wissel L. Bailey voor T. Sušić Genk
82' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt C. Diandy met assist van C. Bedia Sporting Charleroi 2-1
85' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor A. Baby Sporting Charleroi
85' Gele kaart Genk Gele kaart voor L. Bailey Genk
92' Wissel Sporting Charleroi Wissel D. Pollet voor C. Bedia Sporting Charleroi
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Charleroi - Genk
Opstellingen Sporting Charleroi - Genk

Voorbeschouwing Sporting Charleroi - Genk

Sporting Charleroi en Genk treffen elkaar in de 12e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wim Smet en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Charleroi en Genk in de Jupiler Pro League vond plaats op 29 mei 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genk. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is Genk favoriet. 11 keer wist de ploeg van Sporting Charleroi te winnen, tegenover 10 winstpartijen voor Sporting Charleroi. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.