Nabeschouwing Sporting Charleroi - KV Oostende (1-1) || Jupiler Pro League 2016/2017

Zaterdag 1 april 2017 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2016/2017 neemt Sporting Charleroi het zaterdag 1 april 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pays de Charleroi in Charleroi.

Via de Sporting Charleroi - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - KV Oostende (1-1)

De Jupiler Pro League 2016/2017 wedstrijd tussen Sporting Charleroi en KV Oostende geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door K. Musona, waarmee KV Oostende met 0-1 de leiding nam. Sporting Charleroi kwam na 78 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Clinton Mata, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Sporting Charleroi - KV Oostende
1
1
LIVE Sporting Charleroi - KV Oostende 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor A. Marušić KV Oostende
42' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor D. Dessoleil Sporting Charleroi
53' Doelpunt KV Oostende Doelpunt K. Musona met assist van Fernando Canesin KV Oostende 0-1
59' Wissel Sporting Charleroi Wissel C. Benavente voor C. Tainmont Sporting Charleroi
59' Wissel Sporting Charleroi Wissel C. Bedia voor J. Remacle Sporting Charleroi
65' Wissel KV Oostende Wissel M. Jonckheere voor F. Berrier KV Oostende
73' Wissel Sporting Charleroi Wissel M. Fall voor G. Hendrickx Sporting Charleroi
77' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor D. Rozehnal KV Oostende
78' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt Clinton Mata Sporting Charleroi 1-1
89' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor B. Godeau KV Oostende
92' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor C. Benavente Sporting Charleroi
90' Wissel KV Oostende Wissel J. Akpala voor K. Musona KV Oostende
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Charleroi - KV Oostende
Opstellingen Sporting Charleroi - KV Oostende

Voorbeschouwing Sporting Charleroi - KV Oostende

Sporting Charleroi en KV Oostende treffen elkaar in de 1e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Serge Gumienny en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Jupiler Pro League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Charleroi en KV Oostende in de Jupiler Pro League vond plaats op 24 januari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Charleroi. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Sporting Charleroi favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl KV Oostende slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.