Nabeschouwing Waasland-Beveren - Anderlecht (2-1) || Jupiler Pro League 2016/2017

Zondag 30 oktober 2016 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2016/2017 neemt Waasland-Beveren het zondag 30 oktober 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Anderlecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Freethiel-Stadion in Beveren-Waas.

Via de Waasland-Beveren - Anderlecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - Anderlecht (2-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Waasland-Beveren en Anderlecht is onder leiding van scheidsrechter Lawrence Visser geëindigd in een 2-1 overwinning voor Waasland-Beveren. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor I. Seck in de 1e minuut, waardoor Waasland-Beveren met een man minder kwam te staan. Op de eerste goal hoefde niet lang gewacht te worden, want al na 9 minuten was het Z. Gano die Waasland-Beveren op een 1-0 voorsprong zette. Na de openingsgoal kwam Anderlecht in de 10e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van Ł. Teodorczyk.

In de 32e minuut was het Waasland-Beveren dat op een 2-1 voorsprong kwam na een goal van J. Cools, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste. In de 77e minuut moest Anderlecht verder met een man minder, nadat S. Badji een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Lawrence Visser, waardoor Waasland-Beveren dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Waasland-Beveren - Anderlecht 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - Anderlecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Rode kaart Waasland-Beveren Rode kaart voor I. Seck Waasland-Beveren
9' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt Z. Gano met assist van S. Schrijvers Waasland-Beveren 1-0
10' Doelpunt Anderlecht Doelpunt Ł. Teodorczyk met assist van Y. Tielemans Anderlecht 1-1
28' Wissel Waasland-Beveren Wissel N. De Schutter voor O. Myny Waasland-Beveren
32' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt J. Cools met assist van S. Schrijvers Waasland-Beveren 2-1
58' Wissel Anderlecht Wissel H. Harbaoui voor B. Nuytinck Anderlecht
66' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor S. Schrijvers Waasland-Beveren
74' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor S. Badji Anderlecht
76' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor L. Köteles Waasland-Beveren
77' Tweede gele kaart Anderlecht Tweede gele kaart voor S. Badji Anderlecht
77' Wissel Anderlecht Wissel M. Bruno voor E. Sowah Adjei Anderlecht
83' Wissel Waasland-Beveren Wissel F. Marquet voor F. Vanzo Waasland-Beveren
85' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor Ł. Teodorczyk Anderlecht
94' Wissel Waasland-Beveren Wissel A. Boljević voor J. Michel Waasland-Beveren
Video hoogtepunten en samenvatting Waasland-Beveren - Anderlecht
Opstellingen Waasland-Beveren - Anderlecht

Voorbeschouwing Waasland-Beveren - Anderlecht

Waasland-Beveren en Anderlecht treffen elkaar in de 13e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lawrence Visser en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Waasland-Beveren en Anderlecht in de Jupiler Pro League vond plaats op 21 februari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Waasland-Beveren. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Anderlecht favoriet. 7 keer wist de ploeg van Waasland-Beveren te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Waasland-Beveren. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.