Nabeschouwing Waasland-Beveren - AS Eupen (4-2) || Jupiler Pro League 2016/2017

Zaterdag 15 oktober 2016 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2016/2017 neemt Waasland-Beveren het zaterdag 15 oktober 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen AS Eupen. De wedstrijd wordt gespeeld in Freethiel-Stadion in Beveren-Waas.

Via de Waasland-Beveren - AS Eupen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - AS Eupen (4-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Waasland-Beveren en AS Eupen is onder leiding van scheidsrechter Nicolas Laforge geëindigd in een 4-2 overwinning voor Waasland-Beveren. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door F. Marquet, waarmee Waasland-Beveren met 1-0 de leiding nam. AS Eupen kwam in de 48e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Ocansey, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 57e minuut zette E. Ocansey zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee AS Eupen de leiding in de wedstrijd nam.

Na 65 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat S. Schrijvers de 2-2 maakte voor Waasland-Beveren. Waasland-Beveren leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 67 minuten op voorsprong na een goal van E. Demir: 3-2. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 72e minuut en kwam op naam te staan van Waasland-Beveren speler R. Schwartz, die daarmee tekende voor de 4-2. Na 91 minuten werd I. Diallo van AS Eupen met een rode kaart naar de kleedkamer gestuurd, waardoor AS Eupen het restant van de wedstrijd met een man minder moest volbrengen.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Nicolas Laforge bij een 4-2 eindstand in het voordeel van Waasland-Beveren.

LIVE Waasland-Beveren - AS Eupen 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - AS Eupen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt F. Marquet met assist van S. Schrijvers Waasland-Beveren 1-0
48' Doelpunt AS Eupen Doelpunt E. Ocansey met assist van M. Sylla AS Eupen 1-1
57' Doelpunt AS Eupen Doelpunt E. Ocansey AS Eupen 1-2
61' Wissel Waasland-Beveren Wissel R. Schwartz voor O. Myny Waasland-Beveren
64' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor Luis García AS Eupen
65' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt S. Schrijvers Waasland-Beveren 2-2
67' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt E. Demir met assist van A. Boljević Waasland-Beveren 3-2
72' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt R. Schwartz Waasland-Beveren 4-2
75' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor R. Schwartz Waasland-Beveren
78' Wissel Waasland-Beveren Wissel J. Cools voor F. Marquet Waasland-Beveren
82' Wissel AS Eupen Wissel A. Bassey voor N. Radebe AS Eupen
83' Wissel AS Eupen Wissel F. Taulemesse voor H. Onyekuru AS Eupen
87' Wissel Waasland-Beveren Wissel F. Vanzo voor A. Boljević Waasland-Beveren
87' Wissel AS Eupen Wissel G. Jamabo voor E. Ocansey AS Eupen
91' Rode kaart AS Eupen Rode kaart voor I. Diallo AS Eupen
Video hoogtepunten en samenvatting Waasland-Beveren - AS Eupen
Opstellingen Waasland-Beveren - AS Eupen

Voorbeschouwing Waasland-Beveren - AS Eupen

Waasland-Beveren en AS Eupen treffen elkaar in de 10e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nicolas Laforge en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Waasland-Beveren en AS Eupen elkaar treffen in de Jupiler Pro League.