Nabeschouwing Westerlo - KV Oostende (0-4) || Jupiler Pro League 2016/2017

Zaterdag 25 februari 2017 - 20:30 uur



In de Jupiler Pro League 2016/2017 neemt Westerlo het zaterdag 25 februari 2017 om 20:30 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Het Kuipje in Westerlo.

Via de Westerlo - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Westerlo - KV Oostende (0-4)

Het Jupiler Pro League duel tussen Westerlo en KV Oostende is onder leiding van scheidsrechter Nicolas Laforge geëindigd in een 0-4 overwinning voor KV Oostende. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 52 minuten. L. Dimata maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee KV Oostende vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. KV Oostende vergrootte in de 76e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Musona op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 80e minuut volgde een derde treffer van KV Oostende, waarmee M. Jonckheere zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor KV Oostende in de 91e minuut, nadat A. Marušić de 0-4 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor KV Oostende.

Wedstrijdstatistieken Westerlo - KV Oostende
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
9
13
Schoten op doel
2
8
Overtredingen
14
15
Buitenspel
3
4
Corners
2
4
LIVE Westerlo - KV Oostende 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Westerlo - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
41' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor M. Annys Westerlo
43' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor B. Godeau KV Oostende
46' Wissel Westerlo Wissel C. Strandberg voor N. Rommens Westerlo
52' Penalty KV Oostende Penalty L. Dimata KV Oostende 0-1
62' Wissel KV Oostende Wissel Fernando Canesin voor Y. El Ghanassy KV Oostende
73' Wissel KV Oostende Wissel M. Jonckheere voor F. Berrier KV Oostende
76' Doelpunt KV Oostende Doelpunt K. Musona met assist van Fernando Canesin KV Oostende 0-2
77' Wissel Westerlo Wissel M. Apau voor N. Miletić Westerlo
77' Wissel Westerlo Wissel R. Henkens voor M. Annys Westerlo
80' Doelpunt KV Oostende Doelpunt M. Jonckheere met assist van L. Dimata KV Oostende 0-3
81' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor B. De Ceulaer Westerlo
85' Wissel KV Oostende Wissel J. Akpala voor L. Dimata KV Oostende
86' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor B. Capon KV Oostende
91' Doelpunt KV Oostende Doelpunt A. Marušić met assist van M. Jonckheere KV Oostende 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting Westerlo - KV Oostende
Opstellingen Westerlo - KV Oostende

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Westerlo - KV Oostende

Westerlo en KV Oostende treffen elkaar in de 28e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nicolas Laforge en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Westerlo en KV Oostende in de Jupiler Pro League vond plaats op 19 november 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor KV Oostende. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is KV Oostende favoriet. 6 keer wist de ploeg van Westerlo te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Westerlo. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Westerlo 1
Winst KV Oostende 6
Gelijkspel 0
Totaal 7
Tags
Westerlo - KV Oostende Opstelling Westerlo Opstelling KV Oostende Live Westerlo - KV Oostende Live Westerlo - KV Oostende kijken Westerlo - KV Oostende kijken Live Westerlo - KV Oostende stream Westerlo - KV Oostende Fox Sports Nabeschouwing Westerlo - KV Oostende Uitslag Westerlo - KV Oostende Statistieken Westerlo - KV Oostende Jupiler Pro League 2016/2017 Westerlo - KV Oostende wedden Westerlo - KV Oostende gokken Westerlo - KV Oostende Unibet