Nabeschouwing Zulte-Waregem - AS Eupen (3-0) || Jupiler Pro League 2016/2017

Zaterdag 30 juli 2016 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2016/2017 neemt Zulte-Waregem het zaterdag 30 juli 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen AS Eupen.

Via de Zulte-Waregem - AS Eupen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - AS Eupen (3-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Zulte-Waregem en AS Eupen is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 62 minuten. M. Leye maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Zulte-Waregem vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 64e minuut kreeg E. Ocansey van AS Eupen voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor AS Eupen de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Zulte-Waregem via een goal van T. Derijck in de 72e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 84e minuut volgde een derde treffer van Zulte-Waregem, waarmee C. Lepoint zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Zulte-Waregem dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Zulte-Waregem - AS Eupen
3
0
LIVE Zulte-Waregem - AS Eupen 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - AS Eupen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Zulte-Waregem Wissel L. Lerager voor S. Brebels Zulte-Waregem
52' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor H. Onyekuru AS Eupen
60' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor E. Ocansey AS Eupen
61' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor S. Blondelle AS Eupen
62' Penalty Zulte-Waregem Penalty M. Leye Zulte-Waregem 1-0
64' Tweede gele kaart AS Eupen Tweede gele kaart voor E. Ocansey AS Eupen
68' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor Luis García AS Eupen
70' Wissel AS Eupen Wissel Jeffren voor M. Sylla AS Eupen
70' Wissel AS Eupen Wissel P. Hackenberg voor S. Blondelle AS Eupen
71' Wissel Zulte-Waregem Wissel O. Kaya voor Vetokele Zulte-Waregem
72' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt T. Derijck met assist van A. Cordaro Zulte-Waregem 2-0
79' Wissel Zulte-Waregem Wissel S. Coopman voor A. Cordaro Zulte-Waregem
80' Wissel AS Eupen Wissel Cases voor F. Taulemesse AS Eupen
84' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt C. Lepoint met assist van O. Kaya Zulte-Waregem 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - AS Eupen
Opstellingen Zulte-Waregem - AS Eupen

Voorbeschouwing Zulte-Waregem - AS Eupen

Zulte-Waregem en AS Eupen treffen elkaar in de 1e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2016/2017. Beide teams zullen het nieuwe Jupiler Pro League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Zulte-Waregem en AS Eupen in de Jupiler Pro League vond plaats op 2 februari 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zulte-Waregem. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Zulte-Waregem favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl AS Eupen slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.