Nabeschouwing Zulte-Waregem - Gent (1-1) || Jupiler Pro League 2016/2017

Zondag 5 februari 2017 - 18:00 uur



In de Jupiler Pro League 2016/2017 neemt Zulte-Waregem het zondag 5 februari 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Gent. De wedstrijd wordt gespeeld in Elindus Arena in Waregem.

Via de Zulte-Waregem - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - Gent (1-1)

De Jupiler Pro League 2016/2017 wedstrijd tussen Zulte-Waregem en Gent geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 69 minuten. Y. Kubo maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Gent vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Lange tijd leek het erop dat Zulte-Waregem het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 89e minuut was het namelijk H. Dalsgaard die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Zulte-Waregem - Gent
Goals
1
1
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
5
7
Schoten op doel
4
4
Overtredingen
12
15
Buitenspel
1
0
Corners
9
2
LIVE Zulte-Waregem - Gent 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
32' Wissel Zulte-Waregem Wissel H. Dalsgaard voor D. De fauw Zulte-Waregem
35' Gele kaart Gent Gele kaart voor Renato Neto Gent
51' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor L. Lerager Zulte-Waregem
58' Gele kaart Gent Gele kaart voor S. Gigot Gent
69' Penalty Gent Penalty Y. Kubo Gent 0-1
73' Wissel Gent Wissel T. Foket voor B. Dejaegere Gent
76' Wissel Zulte-Waregem Wissel K. Madu voor O. Kaya Zulte-Waregem
77' Wissel Zulte-Waregem Wissel B. Gueye voor R. Mühren Zulte-Waregem
77' Wissel Gent Wissel D. Miličević voor Y. Kubo Gent
83' Wissel Gent Wissel T. Matton voor M. Simon Gent
86' Gele kaart Gent Gele kaart voor T. Matton Gent
89' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt H. Dalsgaard Zulte-Waregem 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - Gent
Opstellingen Zulte-Waregem - Gent

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Zulte-Waregem - Gent

Zulte-Waregem en Gent treffen elkaar in de 25e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sebastien Delferiere en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zulte-Waregem en Gent in de Jupiler Pro League vond plaats op 16 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gent. Op basis van de afgelopen 27 duels tussen beide ploegen is Zulte-Waregem favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Gent slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Zulte-Waregem 11
Winst Gent 9
Gelijkspel 7
Totaal 27
Tags
Zulte-Waregem - Gent Opstelling Zulte-Waregem Opstelling Gent Live Zulte-Waregem - Gent Live Zulte-Waregem - Gent kijken Zulte-Waregem - Gent kijken Live Zulte-Waregem - Gent stream Zulte-Waregem - Gent Fox Sports Nabeschouwing Zulte-Waregem - Gent Uitslag Zulte-Waregem - Gent Statistieken Zulte-Waregem - Gent Jupiler Pro League 2016/2017 Zulte-Waregem - Gent wedden Zulte-Waregem - Gent gokken Zulte-Waregem - Gent Unibet