Nabeschouwing Zulte-Waregem - Kortrijk (2-1) || Jupiler Pro League 2016/2017

Zaterdag 17 september 2016 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2016/2017 neemt Zulte-Waregem het zaterdag 17 september 2016 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Kortrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Elindus Arena in Waregem.

Via de Zulte-Waregem - Kortrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - Kortrijk (2-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Zulte-Waregem en Kortrijk is onder leiding van scheidsrechter Eric Lambrechts geëindigd in een 2-1 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door O. Kaya, waarmee Zulte-Waregem met 1-0 de leiding nam. Kortrijk kwam in de 40e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van I. Saadi, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van T. Kaminski kwam Zulte-Waregem in de 77e minuut op een 2-1 voorsprong te staan.

In de 79e minuut moest Kortrijk verder met een man minder, nadat E. Rolland een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Eric Lambrechts, waardoor Zulte-Waregem dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Zulte-Waregem - Kortrijk 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - Kortrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor S. Gigot Kortrijk
36' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt O. Kaya met assist van A. Cordaro Zulte-Waregem 1-0
40' Doelpunt Kortrijk Doelpunt I. Saadi met assist van B. Verstraete Kortrijk 1-1
44' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor L. Lerager Zulte-Waregem
46' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor E. Rolland Kortrijk
47' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor A. Totovytsky Kortrijk
60' Wissel Zulte-Waregem Wissel Vetokele voor C. Lepoint Zulte-Waregem
62' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor Joãozinho Kortrijk
74' Wissel Kortrijk Wissel G. De Mets voor X. Mercier Kortrijk
77' Eigen doelpunt Zulte-Waregem Eigen doelpunt T. Kaminski Zulte-Waregem 2-1
79' Tweede gele kaart Kortrijk Tweede gele kaart voor E. Rolland Kortrijk
83' Wissel Kortrijk Wissel A. Papazoglou voor B. Verstraete Kortrijk
87' Wissel Zulte-Waregem Wissel J. Naessens voor A. Cordaro Zulte-Waregem
88' Wissel Kortrijk Wissel S. Sarr voor Joãozinho Kortrijk
91' Wissel Zulte-Waregem Wissel L. Marrone voor O. Kaya Zulte-Waregem
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - Kortrijk
Opstellingen Zulte-Waregem - Kortrijk

Voorbeschouwing Zulte-Waregem - Kortrijk

Zulte-Waregem en Kortrijk treffen elkaar in de 7e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eric Lambrechts en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zulte-Waregem en Kortrijk in de Jupiler Pro League vond plaats op 5 maart 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kortrijk. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is Zulte-Waregem favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Kortrijk slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.