Nabeschouwing Zulte-Waregem - Sint-Truiden (4-1) || Jupiler Pro League 2016/2017

Zaterdag 18 februari 2017 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2016/2017 neemt Zulte-Waregem het zaterdag 18 februari 2017 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden. De wedstrijd wordt gespeeld in Elindus Arena in Waregem.

Via de Zulte-Waregem - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - Sint-Truiden (4-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Zulte-Waregem en Sint-Truiden is onder leiding van scheidsrechter Bart Vertenten geëindigd in een 4-1 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door S. De Petter, waarmee Sint-Truiden met 0-1 de leiding nam. Zulte-Waregem kwam in de 54e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Lerager, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 72e minuut zette B. Gueye zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Zulte-Waregem de leiding in de wedstrijd nam.

Na 77 minuten werd de voorsprong voor Zulte-Waregem vergroot nadat M. Leye de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 81e minuut wist O. Kaya namens Zulte-Waregem de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Bart Vertenten en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Zulte-Waregem.

Wedstrijdstatistieken Zulte-Waregem - Sint-Truiden
4
1
LIVE Zulte-Waregem - Sint-Truiden 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt S. De Petter met assist van P. Gerkens Sint-Truiden 0-1
41' Wissel Zulte-Waregem Wissel B. Gueye voor C. Lepoint Zulte-Waregem
46' Wissel Zulte-Waregem Wissel S. Coopman voor M. Baudry Zulte-Waregem
53' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor M. Leye Zulte-Waregem
54' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt L. Lerager met assist van O. Kaya Zulte-Waregem 1-1
64' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor C. Cuevas Sint-Truiden
72' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt B. Gueye met assist van A. Cordaro Zulte-Waregem 2-1
75' Wissel Sint-Truiden Wissel R. Bezus voor P. Gerkens Sint-Truiden
77' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt M. Leye met assist van B. Gueye Zulte-Waregem 3-1
81' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt O. Kaya Zulte-Waregem 4-1
82' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Y. Boli Sint-Truiden
84' Wissel Sint-Truiden Wissel A. De Sart voor Cristian Ceballos Sint-Truiden
86' Wissel Zulte-Waregem Wissel A. Bala voor L. Lerager Zulte-Waregem
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - Sint-Truiden
Opstellingen Zulte-Waregem - Sint-Truiden

Voorbeschouwing Zulte-Waregem - Sint-Truiden

Zulte-Waregem en Sint-Truiden treffen elkaar in de 27e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bart Vertenten en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zulte-Waregem en Sint-Truiden in de Jupiler Pro League vond plaats op 26 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zulte-Waregem. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Zulte-Waregem favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Sint-Truiden slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.