Nabeschouwing NEC - VVV Venlo (1-2) (na verlenging) || KNVB Beker 2020/2021

Woensdag 17 februari 2021 - 16:30 uur

In de KNVB Beker 2020/2021 neemt NEC het woensdag 17 februari 2021 om 16:30 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Erve Asito in Almelo.

Via de NEC - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NEC - VVV Venlo (1-2) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen NEC en VVV Venlo is onder leiding van scheidsrechter Jeroen Manschot geëindigd in een 1-2 overwinning voor VVV Venlo. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het VVV Venlo dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door G. Giakoumakis, waarmee VVV-Venlo met 0-1 de leiding nam. NEC kwam in de 57e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Janga, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. In de 105e minuut zette M. Shabani zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee VVV-Venlo de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Jeroen Manschot af en was het VVV Venlo die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-2 overwinning.

LIVE NEC - VVV Venlo 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NEC - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt G. Giakoumakis VVV-Venlo 0-1
57' Doelpunt NEC Doelpunt R. Janga met assist van E. Tavsan NEC 1-1
59' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor A. Swinkels VVV-Venlo
66' Wissel VVV-Venlo Wissel M. Shabani voor A. Donis VVV-Venlo
66' Wissel VVV-Venlo Wissel T. Hunte voor Z. Machach VVV-Venlo
80' Wissel NEC Wissel T. Beekman voor A. Sellouf NEC
81' Gele kaart NEC Gele kaart voor J. Vet NEC
86' Wissel VVV-Venlo Wissel C. Kum voor A. Swinkels VVV-Venlo
99' Wissel NEC Wissel A. Fase voor J. Okita NEC
103' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor R. Gelmi VVV-Venlo
105' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt M. Shabani met assist van G. Giakoumakis VVV-Venlo 1-2
105' Wissel VVV-Venlo Wissel S. Schafer voor R. Gelmi VVV-Venlo
106' Wissel NEC Wissel T. Baeten voor E. Barreto NEC
106' Wissel NEC Wissel M. de Wolf voor E. Tavsan NEC
115' Wissel NEC Wissel T. Sanniez voor J. Vet NEC
116' Gele kaart NEC Gele kaart voor S. El Karouani NEC
119' Gele kaart NEC Gele kaart voor C. Odenthal NEC
Video hoogtepunten en samenvatting NEC - VVV Venlo
Opstellingen NEC - VVV Venlo
De opstellingen van NEC en VVV Venlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat NEC gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en VVV Venlo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing NEC - VVV Venlo

NEC en VVV Venlo spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeroen Manschot en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat NEC en VVV Venlo elkaar treffen in de KNVB Beker.