Nabeschouwing SC Cambuur - Go Ahead Eagles (1-2) || KNVB Beker 2020/2021

Donderdag 17 december 2020 - 18:45 uur

In de KNVB Beker 2020/2021 neemt SC Cambuur het donderdag 17 december 2020 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd wordt gespeeld in Cambuurstadion in Leeuwarden.

Via de SC Cambuur - Go Ahead Eagles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Cambuur - Go Ahead Eagles (1-2)

Het KNVB Beker duel tussen SC Cambuur en Go Ahead Eagles is onder leiding van scheidsrechter Ingmar Oostrom geëindigd in een 1-2 overwinning voor Go Ahead Eagles. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door R. Oratmangoen, waarmee SC Cambuur met 1-0 de leiding nam. Go Ahead Eagles kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Brouwers, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 63e minuut zette B. Van Hoeven zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Go Ahead Eagles de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ingmar Oostrom, waardoor Go Ahead Eagles een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE SC Cambuur - Go Ahead Eagles 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Cambuur - Go Ahead Eagles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor A. Bangura SC Cambuur
29' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt R. Oratmangoen met assist van M. Breij SC Cambuur 1-0
32' Wissel SC Cambuur Wissel G. Korte voor R. Oratmangoen SC Cambuur
32' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt L. Brouwers met assist van J. Eersteling Go Ahead Eagles 1-1
42' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor L. Brouwers Go Ahead Eagles
63' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt B. Van Hoeven met assist van B. Lucassen Go Ahead Eagles 1-2
65' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor M. Paulissen SC Cambuur
Video hoogtepunten en samenvatting SC Cambuur - Go Ahead Eagles
Opstellingen SC Cambuur - Go Ahead Eagles
De opstellingen van SC Cambuur en Go Ahead Eagles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat SC Cambuur gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Go Ahead Eagles zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.