Nabeschouwing Rio Ave - Desportivo Aves (0-2) || Primeira Liga 2018/2019

Zondag 31 maart 2019 - 18:30 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Rio Ave het zondag 31 maart 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Desportivo Aves. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Rio Ave Futebol Clube in Vila do Conde.

Via de Rio Ave - Desportivo Aves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rio Ave - Desportivo Aves (0-2)

Het Primeira Liga duel tussen Rio Ave en Desportivo Aves is onder leiding van scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira geëindigd in een 0-2 overwinning voor Desportivo Aves. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 36 minuten. Rodrigo Alves maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Desportivo Aves vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Desportivo Aves vergrootte in de 83e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Baldé op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Desportivo Aves.

LIVE Rio Ave - Desportivo Aves 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rio Ave - Desportivo Aves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor S. Said Rio Ave
29' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Derley Desportivo Aves
36' Penalty Desportivo Aves Penalty Rodrigo Alves Desportivo Aves 0-1
50' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Rodrigo Alves Desportivo Aves
55' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Baldé Desportivo Aves
57' Wissel Rio Ave Wissel Nuno Santos voor S. Said Rio Ave
61' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Jorge Fellipe Desportivo Aves
72' Wissel Rio Ave Wissel Gelson voor Filipe Augusto Rio Ave
80' Wissel Rio Ave Wissel Gabrielzinho voor Afonso Figueiredo Rio Ave
83' Doelpunt Desportivo Aves Doelpunt Baldé met assist van Vitor Gomes Desportivo Aves 0-2
84' Wissel Desportivo Aves Wissel A. Faye voor Vitor Gomes Desportivo Aves
89' Wissel Desportivo Aves Wissel José Varela voor Luquinhas Desportivo Aves
94' Wissel Desportivo Aves Wissel Rúben Oliveira voor Derley Desportivo Aves
Video hoogtepunten en samenvatting Rio Ave - Desportivo Aves
Opstellingen Rio Ave - Desportivo Aves
De opstellingen van Rio Ave en Desportivo Aves zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rio Ave gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Desportivo Aves zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Rio Ave - Desportivo Aves

Rio Ave en Desportivo Aves treffen elkaar in de 27e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rio Ave en Desportivo Aves in de Primeira Liga vond plaats op 10 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Desportivo Aves. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Desportivo Aves favoriet. 1 keer wist de ploeg van Rio Ave te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Rio Ave. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rio Ave 0
Winst Desportivo Aves 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rio Ave op een 9e positie staat, terwijl we Desportivo Aves terugvinden op de 12e plaats.