Nabeschouwing Villarreal - Mallorca (3-0) || Primera División 2021/2022

Zaterdag 22 januari 2022 - 16:15 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Villarreal het zaterdag 22 januari 2022 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Mallorca. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villarreal.

Via de Villarreal - Mallorca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Mallorca (3-0)

Het Primera División duel tussen Villarreal en Mallorca is onder leiding van scheidsrechter Miguel Ángel Ortiz Arias geëindigd in een 3-0 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van F. Russo zette Villarreal op een 1-0 voorsprong in de 12e minuut van de wedstrijd. Villarreal vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Trigueros op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 86e minuut kreeg F. Russo van Mallorca voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Mallorca de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

D. Parejo zette Villarreal even later op 3-0 nadat hij een door scheidsrechter Miguel Ángel Ortiz Arias toegekende penalty wist te benutten.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Miguel Ángel Ortiz Arias, waardoor Villarreal dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Villarreal - Mallorca 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Mallorca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Eigen doelpunt Villarreal Eigen doelpunt F. Russo Villarreal 1-0
34' Doelpunt Villarreal Doelpunt M. Trigueros met assist van Alfonso Pedraza Villarreal 2-0
36' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Mario Gaspar Villarreal
57' Wissel Mallorca Wissel F. Nino voor A. Prats Mallorca
57' Wissel Mallorca Wissel A. Sanchez voor A. Ndiaye Mallorca
68' Wissel Villarreal Wissel N. Jackson voor Y. Pino Villarreal
69' Wissel Mallorca Wissel Lee Kang-In voor T. Kubo Mallorca
69' Wissel Mallorca Wissel S. Sevilla voor I. Ruiz de Galarreta Mallorca
77' Wissel Mallorca Wissel Angel voor D. Rodriguez Mallorca
80' Gele kaart Mallorca Gele kaart voor F. Russo Mallorca
86' Tweede gele kaart Mallorca Tweede gele kaart voor F. Russo Mallorca
86' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor U. Emery Villarreal
87' Penalty Villarreal Penalty D. Parejo Villarreal 3-0
93' Wissel Villarreal Wissel D. Raba voor D. Parejo Villarreal
93' Wissel Villarreal Wissel N. Iosifov voor M. Gomez Villarreal
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Mallorca
Opstellingen Villarreal - Mallorca
De opstellingen van Villarreal en Mallorca zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Villarreal gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Mallorca zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Villarreal - Mallorca

Villarreal en Mallorca treffen elkaar in de 22e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Miguel Ángel Ortiz Arias en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Villarreal en Mallorca in de Primera División vond plaats op 19 september 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Villarreal favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Mallorca slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Villarreal 9
Winst Mallorca 3
Gelijkspel 5
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Villarreal op een 8e positie staat, terwijl we Mallorca terugvinden op de 17e plaats.