Nabeschouwing Engeland - Hongarije (0-4) || UEFA Nations League 2022/2023

Dinsdag 14 juni 2022 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2022/2023 neemt Engeland het dinsdag 14 juni 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Hongarije. De wedstrijd wordt gespeeld in Molineux Stadium in Wolverhampton.

Via de Engeland - Hongarije live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Engeland - Hongarije (0-4)

Het UEFA Nations League duel tussen Engeland en Hongarije is onder leiding van scheidsrechter Clément Turpin geëindigd in een 0-4 overwinning voor Hongarije. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door R. Sallai, waarmee Hungary met 0-1 de leiding nam. Hungary vergrootte in de 70e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Sallai op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 80e minuut volgde een derde treffer van Hungary, waarmee Z. Nagy zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

In de 82e minuut moest England verder met een man minder, nadat J. Stones een tweede gele kaart kreeg. Ook na de derde treffer nam Hungary geen gas terug, waardoor in de 89e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van D. Gazdag.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Hongarije.

LIVE Engeland - Hongarije 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Engeland - Hongarije teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Hungary Doelpunt R. Sallai Hungary 0-1
37' Gele kaart England Gele kaart voor J. Stones England
46' Wissel England Wissel R. Sterling voor J. Bowen England
55' Wissel Hungary Wissel A. Nagy voor C. Styles Hungary
56' Wissel Hungary Wissel D. Gazdag voor D. Szoboszlai Hungary
56' Wissel England Wissel M. Mount voor C. Gallagher England
67' Gele kaart Hungary Gele kaart voor M. Rossi Hungary
68' Wissel England Wissel P. Foden voor J. Bellingham England
68' Wissel Hungary Wissel M. Adam voor A. Szalai Hungary
70' Doelpunt Hungary Doelpunt R. Sallai met assist van M. Adam Hungary 0-2
78' Wissel Hungary Wissel L. Nego voor R. Sallai Hungary
80' Doelpunt Hungary Doelpunt Z. Nagy met assist van M. Adam Hungary 0-3
82' Tweede gele kaart England Tweede gele kaart voor J. Stones England
85' Wissel England Wissel H. Maguire voor B. Saka England
86' Gele kaart England Gele kaart voor K. Walker England
89' Doelpunt Hungary Doelpunt D. Gazdag met assist van A. Nagy Hungary 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting Engeland - Hongarije
Opstellingen Engeland - Hongarije
De opstellingen van Engeland en Hongarije zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Engeland gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Hongarije zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.