Nabeschouwing Liechtenstein - Letland (0-2) || UEFA Nations League 2022/2023

Dinsdag 14 juni 2022 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2022/2023 neemt Liechtenstein het dinsdag 14 juni 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Letland. De wedstrijd wordt gespeeld in Rheinpark Stadion in Vaduz.

Via de Liechtenstein - Letland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Liechtenstein - Letland (0-2)

Het UEFA Nations League duel tussen Liechtenstein en Letland is onder leiding van scheidsrechter Aleksandar Stavrev geëindigd in een 0-2 overwinning voor Letland. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door V. Gutkovskis, waarmee Latvia met 0-1 de leiding nam. Latvia vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van V. Gutkovskis op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Letland.

LIVE Liechtenstein - Letland 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Liechtenstein - Letland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Liechtenstein Gele kaart voor A. Sele Liechtenstein
20' Doelpunt Latvia Doelpunt V. Gutkovskis met assist van R. Uldrikis Latvia 0-1
22' Gele kaart Liechtenstein Gele kaart voor N. Beck Liechtenstein
28' Doelpunt Latvia Doelpunt V. Gutkovskis met assist van R. Uldrikis Latvia 0-2
44' Gele kaart Latvia Gele kaart voor R. Jurkovskis Latvia
46' Wissel Liechtenstein Wissel S. Yildiz voor Y. Frick Liechtenstein
47' VAR: Afgekeurd doelpunt V. Gutkovskis Afgekeurd doelpunt vanwege hands V. Gutkovskis Latvia
57' Gele kaart Latvia Gele kaart voor A. Zjuzins Latvia
64' Wissel Liechtenstein Wissel F. Wolfinger voor A. Netzer Liechtenstein
65' Wissel Liechtenstein Wissel M. Marxer voor S. Luchinger Liechtenstein
65' Gele kaart Liechtenstein Gele kaart voor M. Marxer Liechtenstein
67' Wissel Latvia Wissel A. Jaunzems voor J. Ikaunieks Latvia
67' Wissel Latvia Wissel R. Krollis voor R. Uldrikis Latvia
71' Wissel Latvia Wissel E. Emsis voor A. Zjuzins Latvia
77' Wissel Liechtenstein Wissel D. Brandle voor N. Frick Liechtenstein
78' Wissel Liechtenstein Wissel P. Gassner voor A. Sele Liechtenstein
87' Wissel Latvia Wissel V. Kamess voor A. Ciganiks Latvia
87' Wissel Latvia Wissel D. Ikaunieks voor V. Gutkovskis Latvia
Video hoogtepunten en samenvatting Liechtenstein - Letland
Opstellingen Liechtenstein - Letland
De opstellingen van Liechtenstein en Letland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Liechtenstein gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Letland zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.